Mesajul premierului Ciolos de Ziua Nationala: Avem o tara cu care sa ne mandrim nu doar pentru istoria ei, ci si pentru prezent

Cristiana Petrariu Bota
By Cristiana Petrariu Bota decembrie 1, 2015 11:33

Mesajul premierului Ciolos de Ziua Nationala: Avem o tara cu care sa ne mandrim nu doar pentru istoria ei, ci si pentru prezent

Premierul Dacian Ciolos a transmis, pe pagina sa de Facebook, un mesaj de Ziua Nationala in care arata ca aici, acasa, avem o tara cu care sa ne mandrim nu doar pentru istoria ei, ci si pentru prezent si subliniaza ca, in calitate de premier, se va stradui sa stabileasca “o Romanie in care sa avem incredere, o Romanie de care sa ne putem bucura cu totii”. “La multi ani, Romania! La multi ani, romani, oriunde va aflati!”, le mai transmite Dacian Ciolos romanilor de pretutindeni.

“Dragi romani, in decembrie 1918 provinciile istorice romanesti s-au strans laolalta dupa ani lungi in care au avut toate un singur tel: sa fie impreuna. Acum, dupa 97 de ani, nevoia de a fi impreuna ramane un tel pentru romanii din intreaga lume. Pentru cei de acasa, pentru cei din imediata apropiere a tarii sau pentru toti cei risipiti in lumea larga, de la Roma la Londra, de la Madrid la Chisinau sau din America in Australia. 1 Decembrie este ziua in care ne simtim cu totii ca suntem romani si ca a fi impreuna, indiferent unde suntem, poate fi acel sentiment care sa ne faca sa vrem mai mult de la locul pe care il numim acasa”, spune primul-ministru in mesajul postat in format video.

Mesajul lui Klaus Iohannis de Ziua Nationala: 1 Decembrie este inca un pas spre acel viitor pe care ni-l dorim cu totii

Dacian CIolos adauga ca pe durata cat va ocupa functia de sef al Guvernului va incerca sa stabileasca ca directie, “odata pentru totdeauna”, dorinta de a avea o tara cu care sa ne mandrim nu doar pentru pentru istoria ei, ci si pentru prezent.

“Si aici, acasa, avem o tara cu care sa ne mandrim nu doar pentru istoria ei, ci si pentru prezentul ei. O tara unde decenta si cu speranta sunt impreuna, respectul fiecaruia si meritele ii sunt recunoscute, unde guvernarea se dedica tarii, iar rezultatele se vad, unde munca cinstita este rasplatita pe merit, dreptatea triumfa si transparenta este regula, si nu exceptia. Aceasta este tara in care eu vreau sa fiu prim-ministru si atata timp cat voi ocupa aceasta pozitie ma voi stradui sa stabilesc, odata pentru totdeauna, aceasta directie in care sa ne indreptam. O Romanie in care sa avem incredere, o Romanie de care sa ne putem bucura cu totii. La multi ani, Romania! La multi ani, romani, oriunde va aflati!”, mai spune premierul Dacian Ciolos.

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.