Mesajul presedintelui Iohannis de Ziua Nationala: 1 Decembrie reprezinta idealul nostru ca natiune de a fi liberi si uniti intr-o Romanie prospera

Cristiana Petrariu Bota
By Cristiana Petrariu Bota decembrie 1, 2017 11:13

Mesajul presedintelui Iohannis de Ziua Nationala: 1 Decembrie reprezinta idealul nostru ca natiune de a fi liberi si uniti intr-o Romanie prospera

Presedintele Klaus Iohannis a transmis un mesaj de “La multi ani” romanilor cu prilejul Zilei Nationale in care subliniaza ca ziua de 1 Decembrie reprezinta idealul nostru ca natiune “de a fi liberi si uniti intr-o Romanie prospera condusa de politicieni responsabili si integri”.

“Dragi romani, astazi este ziua noastra nationala, zi in care cu totii, oriunde ne-am afla, ne sarbatorim patria. In 1918, romanii au trait emotia reintregirii. De atunci, 1 Decembrie reprezinta idealul nostru ca natiune de a fi liberi si uniti intr-o Romanie prospera condusa de politicieni responsabili si integri”, transmite seful statului, de Ziua Nationala a Romaniei.

Presedintele Klaus Iohannis mai spune ca, in prag de Centenar, este un bun prilej sa reflectam la cum vrem sa arate tara noastra.

“Numai impreuna, implicati si determinati, vom reusi sa construim o Romanie puternica si respectata in Europa si in lume. La multi ani, dragi romani, La multi ani Romania”, isi incheie Iohannis mesajul transmis de Ziua Nationala a Romaniei.

HotWeek.ro este un site exclusivist, care militeaza pentru promovarea valorilor. Te asteptam sa revii pe hotweek.ro! Ne poti citi si pe FacebookTwitter sau Google Plus.  

Iti recomandam: Parada militara de Ziua Nationala a Romaniei va incepe la ora 11.00. Proteste in Piata Victoriei si la Arcul de Triumf

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.