Mireasa pentru fiul meu 2 noiembrie. Inca doua cupluri puse sub semnul intrebarii

Bogdan
By Bogdan noiembrie 2, 2013 20:31

Mireasa pentru fiul meu 2 noiembrie. Inca doua cupluri puse sub semnul intrebarii

Pana la finalul acestei editii de Mireasa pentru fiul meu sunt sanse sa nu mai avev nicun cuplu de indragostiti. Rand pe rand cele formate au avut sau au probleme de diferite feluri.

Desi pareau a forma un cuplu foarte stabil, Grigore si Mariana par a se fi racit in ultima saptamana.

Desi sambata au fost prezenti in platou sora si fratele lui Grigore, ambii spunand lucruri foarte frumoase despre Mariana, Grigore nu s-a ridicat la nivelul de romantism dorit de prietena sa.

Mariana a considerat un adevarat esec mica sarbatorire a implinirii unei luni de cand cei doi erau impreuna. Chiar si familia baiatului a remarcat faptul ca Grigore nu o saruta suficient de mult pe Mariana insa ei o vad pe aceasta ca fiind cea mai potrivita pereche pentru el.

Relatia dintre Raymond si Constantina a inceput sa dea si ea vizibile semne de oboseala. Considerat chiar de catre sora sa, mai putin matur decat Constantina, Raymond a provocat o noua scena de nemultumire vadita la adresa brunetei dupa ce aceasta l-a nominalizat pentru a parasi emisunea.

Orgolii impinse catre maxim si entuzias catre cote minime sunt pe cale sa produca o noua ruptura intr-un cuplu cotat, la un moement dat, cu cele mai mari sanse la castigarea finalei.

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.