Mireasa pentru Fiul Meu 2016 in doliu! Petru a izbucnit in lacrimi la aflarea teribilei vesti

Delia Ion
By Delia Ion octombrie 3, 2016 16:54

Mireasa pentru Fiul Meu 2016 in doliu! Petru a izbucnit in lacrimi la aflarea teribilei vesti

Doliu in Casa Mireasa pentru Fiul Meu. Un concurent din competitia matrimoniala a aflat ca a pierdut o persoana draga din viata lui si a acum este distrus de durere. Este vorba despre concurentul Petru, care a aflat in direct ca unchiul sau a incetat din viata.

Petru, un indragit concurent din actualul sezon Mireasa pentru Fiul Meu, a aflat ca unchiul sau, care era grav bolnav, a murit. Concurentul a izbucnit in lacrimi si a declarat ca vrea sa fie alaturi de familia lui in aceste momente grele.

Matusa lui Petru, Ana, a intrat in direct prin telefon si l-a inlacrimat si mai tare pe concurentul care este originar din judetul Neamt. “Da, a murit unchiul meu de care avea grijă bunica. Era bolnav… (…) Trebuie să se întâmple o tragedie ca să fie familia unită. Cu siguranţă o să vin şi eu să fiu alături de bunica mea (…)”, a declarat Petru in emisiune.

Matusa lui Petru a povestit in emisiunea MPFM 6 ce s-a intamplat si cum a reusit sa ia legatura cu staff-ul emisiunii.

„Fiica mea a trimis un mail în redacţie, pentru că nu ştiam cum să intrăm în direct. A murit frăţiorul nostru. (…) Suntem în doliu. Eu sunt oricum tot timpul alături de Petruţ. (…)Stai liniştit, am fost tot timpul cu ea. Ştii că bunica e tare, tu o ştii foarte bine. (…) Mama ta e bine, a venit şi ea la înmormantare. (…) Tatăl tău şi fratele nu au venit la înmormântare. (…)„, a declarat Ana, mătuşa lui Petru.

Iti recomandam si: MIREASA PENTRU FIUL MEU 27 SEPTEMBRIE 2016. Petru se dovedeste un baiat sensibil cu un trecut plin de neajunsuri

Cristiana si-a surprins fanii cu burtica de graviduta! FOTO

Raymond, castigator MPFM 3, a izbucnit nervos: Daca au fost mai importanti ca mine, atunci imi bag…

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.