MIREASA PENTRU FIUL MEU 30 APRILIE 2015. Peru si Ana si-au jurat iubire eterna in fata telespectatorilor MPFM

Delia Ion
By Delia Ion aprilie 30, 2015 17:35

MIREASA PENTRU FIUL MEU 30 APRILIE 2015. Peru si Ana si-au jurat iubire eterna in fata telespectatorilor MPFM

Emisiunea de joi a show-ului matrimonial “Mireasa pentru fiul meu” a atins punctul culminant de emotie in timpul intalnirii dintre Petru si Ana. A fost o revedere dupa trei saptamani in care trairile si sentimentele lor au ajuns la cote superioare celor care existau pe parcursul cand ei erau colegi de competitie.

Despartirea de Petru a facut ca Ana sa constientizeze ca viata ei nu are niciun rost fara dragostea lui Petru astfel incat a facut tot posibilul sa ajunga din nou pe platoul emisiunii, chiar si pentru cateva minute, pentru a-i spune tanarului care sunt adevaratele ei sentimente.

Intalnirea a fost una desprinsa din filmele romantice. S-au imbratisat, s-au sarutat cu foc si si-au jurat dragoste eterna. Petru i-a oferit Anei un buchet cu 19 trandafiri rosii care “inseamna dragoste”, apoi i-a facut o declaratie emotionanata: “esti cea mai frumoasa fata pe care am intalnit-o vreodata in viata mea”.

CITESTE SI: MPFM 29 APRILIE 2015. Petru: Puteam sa am un copil in clasa I

Moderatoarea Andreea Mantea si-a stapanit si ea cu greu emotiile si nu s-a putut abtine sa nu-i intrebe deschis: “Voi sunteti un cuplu acum?”

“Da” a raspuns Petru hotarat, completat la cateva momente de Ana: “Si din partea mea tot <<da>>”.

Inseninat si bucuros de turnura evenimentelor, Petru a declarat in direct: “Multumesc tuturor celor care au crezut in dragostea noastra. Ana trebuie sa creada in dragostea noastra caci am multe sa-i ofer. Eu tot ce am nevoie este sa stiu ca este cuminte, ca ma asteapta si ca se apuca de scoala. Cand o sa ies de aici, mergem impreuna la mare, cu masina mea cea rosie, ca doi indragostiti”.

loading...
loading...

1 Comment

  1. Rebeca mai 1, 20:38

    Imi puteti spune cum se numeste melodia din fundal ?

    Reply to this comment