MIREASA PENTRU FIUL MEU 30 MAI 2016. Suspans la MPFM5. Tensiunea incepe sa-si spuna cuvantul asupra starii de sanatate a concurentilor

Delia Ion
By Delia Ion mai 30, 2016 19:05

MIREASA PENTRU FIUL MEU 30 MAI 2016. Suspans la MPFM5. Tensiunea incepe sa-si spuna cuvantul asupra starii de sanatate a concurentilor

MIREASA PENTRU FIUL MEU 30 MAI 2016. Viata stresanta in casa de la MPFM5 incepe sa-si puna amprenta asupra unora dintre concurenti, mai ales in randul celor care participa la acest sezon inca de la inceputul lunii septembrie a anului trecut.

MIREASA PENTRU FIUL MEU 30 MAI 2016. Desi pare una dintre “pietrele tari” ale acestei stagiuni, Eduard a cacat azi, chiar pe parcursul emisiunii desfasurate in direct. Iubitul Laviniei a acuzat o stare de rau manifestata prin ameteli si probleme de respiratie si a fost pasuit sa ia o mica pauza in care sa stea lungit in pat, pentru a-si reveni.

MIREASA PENTRU FIUL MEU 30 MAI 2016. Dupa cateva minute Eduard a revenit in platou insa, in conditiile in care acuza in continuare o stare de dizconfort total, a fost solicitat un echipaj al ambulantei care sa-i acorde primul ajutor.

MIREASA PENTRU FIUL MEU 30 MAI 2016. Echipajul sosit la fata locului i-a luat tensiunea si i-a facut un EKG, dupa care a decis transportarea acestuia la spital pentru cateva examene medicale mai aprofundate.

MIREASA PENTRU FIUL MEU 30 MAI 2016. Prima concluzie trasa de medici a fost aceea ca Eduard a suferit un atac de panica, pe fondul starii de stres, desi in ultimele zile petrecute de el in competitie a evitat implicarea in materiale scandaloase si in certuri cu alti colegi de show.

MIREASA PENTRU FIUL MEU 30 MAI 2016. Eduard nu a fost singurul concurent MPFM5 care a acuzat o stare de rau, Mihaela cerand la randul ei sa i se ia tensiunea si sa i se faca un control sumar, fara insa ca si ea sa fie trasportata la o unitate spitaliceasca.

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.