MIREASA PENTRU FIUL MEU 30 NOIEMBRIE 2015. Cristiana este inca cu gandul la nunta ei cu Marian din marea finala MPFM4?

Delia Ion
By Delia Ion noiembrie 30, 2015 16:37

MIREASA PENTRU FIUL MEU 30 NOIEMBRIE 2015. Cristiana este inca cu gandul la nunta ei cu Marian din marea finala MPFM4?

MIREASA PENTRU FIUL MEU 30 NOIEMBRIE 2015. Zi festiva pentru intreaga comunitate a fanilor show-ului matrimonial “Mireasa pentru fiul meu”. Duminica a avut loc o editie speciala a emisiunii moderate de Mirela Boureanu Vaida la care au fost invitat sa participe in calitate de invitati cei mai indragiti concurenti ai ultimelor doua sezoane.

MIREASA PENTRU FIUL MEU 30 NOIEMBRIE 2015. Telespectatorii au avut prilejul de a-i vedea “la lucru” pe Raymond si Constantina, pe Andrei si Cristiana, pe Cristian si Elly dar si pe Marian si Cristiana, acestea fiind doar cele mai reprezentative perechi dintre zecile de fosti concurenti care au oferit privitorilor un spectacol de calitate.

MIREASA PENTRU FIUL MEU 30 NOIEMBRIE 2015. Toti fostii concurenti au avut parte de numeroase cometarii laudative din partea fanilor MPFM, cu totii amintindu-si de clipele frumoase petrecute in casa de la Stefanesti.

MIREASA PENTRU FIUL MEU 30 NOIEMBRIE 2015. Din punct de vedere vestimentar, una dintre foste concurente ale sezonului precedent a impresionat pe toata lumea cu o rochie care cu greu nu s-ar fi putut face remarcata.

Sotia lui Marian pare a fi ramas inca tributara farmecului marii finale la care a participat si pe parcursul careia s-a casatorit civil cu iubitul ei.

Cristiana a participat la show imbracata cu o rochie de seara alba care seamana foarte mult cu una de mireasa dovada a faptului ca i-a placut foarte mult aceasta tinuta.

Fotografiile in care a aparut Cristiana au adunat numeroase like-uri din partea fanilor dar si numeroase comentarii elogioase la adresa frumoasei satene.

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.