MIREASA PENTRU FIUL MEU. Oana MPFM3, cina romantica alaturi de noul ei iubit

Bogdan
By Bogdan aprilie 30, 2015 20:19

MIREASA PENTRU FIUL MEU. Oana MPFM3, cina romantica alaturi de noul ei iubit

Oana MPFM3 va avea intotdeauna un loc aparte in istoria celui mai cunoscut show matrimonial difuzat de televiziunile din Romania. Prezenta spectaculoasa in casa de la Stefanesti, Oana a terminat stagiunea trecuta prin a-i uimi pe toti cu destainuirile prin care a recunoscut ca impreuna cu Laur, iubitul ei de la acea vreme, a incalcat punctul 25 al regulamentului competitiei.

Pentru toti telespectatorii era evident ca Oana si Laur se iubeau foarte mult insa ca trec prin mari probleme de adaptare la viata de cuplu lucru care s-a si soldat cu despartirea lor, la cateva saptamani dupa marea finala a sezonului 3.

Chiar daca o vreme a suferit foarte mult din punct de vedere sentimental, Oana a decis sa-si vada de viata ei. S-a mutat in Capitala si de la inceputul acestui an traieste o noua poveste de dragoste.

CITESTE SI: MIREASA PENTRU FIUL MEU. Oana MPFM3, surprinsa intr-o fotografie alaturi de noul iubit?

De curand, fosta concurenta a show-ului matrimonial a sarbatorit aniversarea relatiei in care se afla implicata, iar deocamdata, iubitul Oanei ramane, inca, un mister.

Oana a publicat o serie de fotografii realizate la o intalnire romantica, la un restaurant din Capitala, iar tanara parea mai radianta ca niciodata.

Ea le-a aratat prietenilor ei si buchetul de trandafiri rosii pe care l-a primit, semn ca povestea de dragoste dintre ei este una pasionala.

“Sarbatorim. Imi e dor de tine. Fiecare intelege ce vrea”, a fost descrierea fotografiilor.

In timpul competitiei, Oana a format un cuplu cu Laur si au ajuns pana in finala. Cei doi nu au castigat votul final al telespectatorilor, insa povestea lor de dragoste i-a tinut pe toti in priza. De altfel, Oana si Laur au ramas in istoria show-ului matrimonial ca fiind singurii concurenti care au incalcat regula cu numarul 25, cea care interzice orice contact sexual intre concurenti.

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.