MIREASA PENTRU FIUL MEU: Relatia dintre Grigore si Mariana pusa la grea incercare

Bogdan
By Bogdan ianuarie 23, 2014 18:26

MIREASA PENTRU FIUL MEU: Relatia dintre Grigore si Mariana pusa la grea incercare

Mireasa pentru fiul meu poate aduce, in perioada urmatoare, un nou cuplu. Alin s-a apropiat foarte mult de Oana, in ultima vreme, si tachinarile dintre cei doi par uneori a fi harjoneala dintre doi indragostiti.

In schimb, deasupra cuplului Grigore-Mariana, se aduna nori cenusii. Mariana este din ce in ce mai ingandurata si incepe sa puna la indoiala adevaratele sentimente ale lui Grigore.

L-ar fi vrut mai apropiat de ea, in aceste momente putin mai dificile insa iubitul ei pare destul de influentat de opiniile sorei lui.

Relatia dintre cei doi este subiect de discutie intre Andrei si Traian. Cei doi caracterizeaza sentimentele lui Grigore, fara de Mariana, ca nefiind unele puternice si ceea ce afiseaza, pe fata, este doar un “circ” facut cu interes.

Mariei nu ii prieste linistea si trece la atac, ori de cate ori are ocazia. Tinta ei favorita este Iuliana, pe care o acuza de faptul ca nu stie sa utilizeze masina de spalat vase si nici pe cea de spalat rufe.

Si Iuliana face o scena, la adresa bunicii lui Laurentiu, deoarece aceasta si-a permis sa-i scoata rufele din masina de spalat si sa le arate la camera.

Ca de obicei, intocmirea listelor de cumparaturi aduce cu sine neintelegeri in Casa. Niciodata bugetul nu este suficient si este suficient ca Andrei, Cristina si Corina sa observe ca Oana bea un pahar cu suc desi acest sortiment nu era deloc pe lista ei de cumparaturi, pentru a izbugni un scandal.

Mult mai tarziu, Iuliana a recunoscut ca ea este cea care a servit-o pe Oana cu succes si atmosfera s-a mai calmat.

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.