Mirela Boureanu Vaida, in lacrimi alaturi de fosti concurenti de la Mireasa pentru Fiul Meu

Cristiana Petrariu Bota
By Cristiana Petrariu Bota decembrie 22, 2016 15:58

Mirela Boureanu Vaida, in lacrimi alaturi de fosti concurenti de la Mireasa pentru Fiul Meu

Mirela Boureanu Vaida si-a reluat incet-incet viata profesionala, dupa ce a stat cateva luni in concediu maternal dupa nasterea lui Vladimir, cel de-al doilea copil. Fosta prezentatoare a emisiunii Mireasa pentru Fiul Meu a prezentat, de 1 Decembrie, un program artistic alaturi de fostul sau coleg, Gelu Voicu, iar acum este prezentatoarea Targului de Craciun din Capitala.

A acceptat propunerea de a prezenta evenimentul de Sarbatori cu sufletul indoit din cauza copiilor, care nu aveau cu cine ramane acasa, dar in cele din urma a trecut peste asta, cand si-a dat seama ca cei mici se distreaza cu tatal lor, acasa, iar ea se relaxeaza alaturi de publicul drag la Targul de Craciun.

La Targul de Craciun au venit si fosti concurenti de la emisiunea Mireasa pentru Fiul Meu. Mirela a revazut cuplurile Elly-Cristian si Emilia-Nicolae. Revederea i-a adus lacrimi in ochi Mirelei, care a postat pe pagina sa de socializare, dar si pe blog, imagini cu fostii concurenti de la Mireasa pentru Fiul Meu.

“Avem nevoie de astfel de lucruri! Uitam sa traim, sa ne veselin, sa radem si sa ne bucuram de ceea ce suntem si de ceea ce avem! Uitam cat de valorosi suntem, prin identitatea noastra nationala! Mult, putin, e al nostru! Asta suntem si trebuie sa invatam sa ridicam fruntea sus si sa multumim lui Dzeu pentru tot ce ne-a dat: doina, dorul, cantecul, hora!

M-am intalnit si cu fosti concurenti ai emisiunii cu care m-am imbratisat in lacrimi: oricat de greu a fost in competitie, ne-am adus aminte doar de momentele frumoase si m-am bucurat sa vad ca sunt tot impreuna: Elly si Cristian, Emilia si Nicolae. Le doresc fericire tuturor concurentilor, in parte, si mi-e tare dor de fiecare!!”, a scris Mirela Boureanu Vaida pe blog.

Vezi si: Cristiana mai are putin si naste. Uite ce frumoasa e finalista MPFM 4

MIREASA PENTRU FIUL MEU. Marian si Cristiana, ironizati de telespectatorii show-ului matrimonial MPFM4

Mirela Boureanu Vaida vorbeste despre despartirea dintre Constantina si Raymond

Mesajul Paulei Chirila a surprins pe toata lumea si cu siguranta a deranjat un alt trust de televiziune

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.