Mirela Boureanu Vaida, revenire de senzatie! Duce dorul vremurilor trecute? FOTO

Delia Ion
By Delia Ion noiembrie 16, 2016 12:22

Mirela Boureanu Vaida, revenire de senzatie! Duce dorul vremurilor trecute? FOTO

Mirela Boureanu Vaida, fosta prezentatoare a showului matrimonial Mireasa pentru Fiul Meu, cam duce dorul vremurilor de altadata. Intr-o postare facuta pe pagina sa de socializare, Mirela se mira de cum arata in urma cu 5 ani si de cat de multe lucruri s-au schimbat de atunci in viata ei. Poate si din dorinta de a ramane in prim-plan, Mirela Vaida a realizat un shooting de senzatie cu fotograful Ionut Staicu. Vedeti o imagine din culise mai jos.

Nostalgica, Mirela Boureanu Vaida a repostat, miercuri, o imagine cu ea din urma cu cinci ani. In fotografie, Mirela este surprinsa la concursul de opereta si musicall “Ion Dacian” din 14 noiembrie 2011, unde a luat Premiul Publicului. Imaginea este surprinsa chiar pe scena Teatrului de Opereta i Musical „Ion Dacian” din Bucuresti.

Astazi, Mirela Vaida a repostat imaginea si a scris urmatorul mesaj: “In urma cu 5 ani.. Doamnee, cate s-au schimbat de-atunci!!”. Fanii au reactionat imediat: “Sigur ca daaa. Esti mamica <3”, “NE E DOR DE TINE!!!!!!”, “Sa fiti sanatosi, impliniti si zambitori, Mirelusa draga!”.

Intr-o alta imagine postata ieri, Mirela Boureanu Vaida apare intr-un shooting de senzatie realizat de fotograful Ionut Staicu. Este doar o imagine de culise, dar relevanta. Mirela arata extraordinar si radiaza de fericire. Vedeti imaginea mai jos.

Iti recomandam si: Mirela Boureanu Vaida, un pic mai bine dupa problemele de sanatate avute in familie

Mirela Boureanu Vaida, rugata de fani sa revina la Mireasa pentu Fiul Meu

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 14 NOIEMBRIE 2016. Finalistii sezonului 4 MPFM s-au intors in competite

Liliana, fosta concurenta MPFM: Nu am mintit in emisiune

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.