Mirela Boureanu Vaida revine pe micul ecran la trustul Antena

Cristiana Petrariu Bota
By Cristiana Petrariu Bota decembrie 14, 2016 12:05

Mirela Boureanu Vaida revine pe micul ecran la trustul Antena

Mirela Boureanu Vaida, fosta prezentatoare a show-ului matrimonial Mireasa pentru Fiul Meu, ar urma sa aiba o revenire de senzatie la trustul Antena. Femeie de succes, cantareata si o mamica extraordinara, Mirela este una dintre cele mai indragite vedete de televiziune din Romania, in special dupa anii petrecuti la carma emisiunii Mireasa pentru Fiul Meu, pe care a parasit-o asta-vara pentru a da nastere lui Vladimir.

Mama de fetita si de baiat, Mirela Boureanu Vaida a fost ocupata in ultimele luni cu ingrijirea nou-nascutului Vladimir, neglijandu-si profesia care a consacrat-o. Iata, insa, ca fanii frumoasei vedete vor avea ocazia sa o revada intr-o emisiune difuzata de Antena Stars.

Mirela va fi invitata emisiunii “Dincolo de aparente”, difuzata de Antena Stars in ziua de Ajun, potrivit unui anunt postat pe grupul de sustinatori al vedetei. “Sâmbătă, 24 decembrie, de la ora 13.00, doamna Mirela este invitată la Dincolo de Aparente – Antena Stars”, se arata in mesajul de pe pagina Mirelei.

Daca informatia este reala, atunci in Ajun de Craciun o vom revedea pe Mirela Boureanu Vaida intr-un interviu realizat de Florentina Fantanaru. Abia asteptam sa aflam ce secrete ne va dezvalui frumoasa vedeta si ce proiecte are in vizor pentru anul 2017.

Iti recoanda si: Mirela Boureanu Vaida: Innebuneam cand vedeam pe Facebook poze cu mine, din emisiunile vechi

Mirela Boureanu Vaida a vorbit despre o experienta neplacuta din viata ei: M-a traumatizat, a fost un mare soc psihic

Mirela Boureanu Vaida s-a despartit in lacrimi de emisiunea Mireasa pentru Fiul Meu

MIREASA PENTRU FIUL MEU. Mirela Boureanu Vaida, pe vremea cand era o eleva in clasa a cincea

MIRELA BOUREANU VAIDA, clip spectaculos de pe vremea cand nu era vedeta

Image may contain: 1 person, smiling, text

 

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.