Mirela Boureanu Vaida s-a despartit in lacrimi de emisiunea Mireasa pentru Fiul Meu

Bogdan
By Bogdan iulie 4, 2016 10:00

Mirela Boureanu Vaida s-a despartit in lacrimi de emisiunea Mireasa pentru Fiul Meu

MIREASA PENTRU FIUL MEU – 4 IULIE 2016. Mirela Boureanu Vaida este, fara indoiala, una dintre cele mai indragite realizatoare de televiziune din Romania. Aflata la carma showului matrimonial de cinci ani, Mirela Boureanu Vaida s-a despartit in lacrimi de colegii si concurentii emisiunii MPFM 5 si se gandeste deja sa se retraga in Moldova. Insarcinata cu un baietel, Mirela Boureanu Vaida a facut fata aproape 7 luni de sarcina filmarilor emisiunii Mireasa pentru Fiul Meu, dar cum se apropie nasterea, frumoasa vedeta s-a decis sa renunte.

Mirela Boureanu Vaida va naste la sfarsitul verii si a decis sa renunte la proiectul de televiziune care a consacrat-o in favoarea familei. Vedeta mai are o fetita, Carla, in varsta de un an si patru luni. Baietelul va veni pe lume in luna august si pentru ca are nevoie de relaxare, Mirela si-a propus sa se retraga in Moldova, locul ei natal.

“Mirela isi va duce pentru prima data fetita la Razboieni, in casa unde a copilarit. isi dorea de mult ca micuta sa ajunga in locurile ei natale, insa din cauza programului incarcat nu a reusit pana acum sa mearga acolo. Abia asteapta sa se plimbe cu Carla prin livada, sa mangaie animalele, sa mearga la stana dupa lapte si branza proaspete, sa faca toate lucrurile pe care le facea in copilarie”, a  povestit o prietena a Mirelei pentru Libertatea.

Mirela Boureanu Vaida, ramas bun de la emisiunea Mireasa pentru Fiul Meu

Mirela Boureanu Vaida, in varsta de 34 de ani, este originara din orasul Tg. Frumos, judetul Iasi. Este solista vocala a Teatrului de Revista „Constantin Tanase” din Bucuresti si prezentatoare a emisiunii „Mireasa pentru Fiul Meu” de la Antena 1.

Mireasa pentru Fiul Meu este un reality-show matrimonial. Prima emisiune de la Antena 1 fiind transmisa pe 29 august 2011. Competitia este prezentata inca de la inceput de Mirela Boureanu Vaida.

Iti recomandam si: Totul despre Paula Chirila – noua prezentatoare a emisiunii Mireasa pentru Fiul Meu

MIRELA BOUREANU VAIDA, clip spectaculos de pe vremea cand nu era vedeta tv de azi

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.