Moldovan Violeta, pe lista romanilor morti la Amatrice, Italia. In total, sase romani au murit la cutremur

Cristiana Petrariu Bota
By Cristiana Petrariu Bota august 26, 2016 11:37

Moldovan Violeta, pe lista romanilor morti la Amatrice, Italia. In total, sase romani au murit la cutremur

Moldovan Violeta figureaza pe lista romanilor morti in urma cutremurului care a afectat localitatea Amatrice din Italia. In total, sase romani au murit in urma seismului, iar 17 romani sunt inca dati disparuti.

Informatia ca Moldovan Violeta a murit in cutremurul din Amatrice a fost confirmata de prefectura localitatii. Potrivit datelor furnizate, Moldovan Violeta era nascuta pe 2 februarie 1979.

Sase romani au murit in cutremurul din Italia si 17 sunt dati inca disparuti. Alte cinci persoane sunt in spital. In total, numarul mortilor s-a ridicat la 267 in urma seismului din centrul Italiei.

„Confirmam cu regret decesul celui de-al saselea roman. Este vorba de o femeie adulta. Va pot informa ca avem 5 cetateni romani, internati in spitalele din zone. Medicii au confirmat pentru cei de ambasada ca starea lor este stabila. Avem 17 cetateni romani dati disparuti, iar verificarile continua. Echipa consulara este inca la fata si colaboeaza cu autortiatile italiene. Echipele noastre de la Roma si Bologna tin legatura in permentan cu familiile celor disparuti si ii putem sprijini cu ajutor pentru eliberarea documentelor”, precizeaza MAE.

Iti recomandam si: Aurelia Daogaru si Maricica Iosub, printre romanii morti in cutremurul din Italia

Un jurnalist de la Antena 1, gatuit de emotie intr-o transmisie in direct din Amatrice

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.