MPFM 31 OCTOMBRIE 2013. Trei cupluri consacrate puse la grea incercare

Bogdan
By Bogdan octombrie 31, 2013 19:39

MPFM 31 OCTOMBRIE 2013. Trei cupluri consacrate puse la grea incercare

Zi ciudata in emisiunea Mireasa pentru fiul meu. Trei dintre cuplurile formate de-a lungul acestor saptamani trec prin momente ceva mai dificile.

Vazuta, imediat dupa formare, ca fiind principala favorita la castigarea acestei editii, perechea Constantina-Raymond sufera de cateva zile. Mai intai, cei doi tineri si-au luat cateva zile de pauza, apoi, reimpacati, au dat la iveala orgoliile destul de bine pronuntate.

La un moment dat, Constantina i-a refuzat lui Raymond un sarut pe motiv ca mirosea a tutun lucru care a provocat o noua tensiune in acest cuplu.

In ceea ce-i priveste pe Claudia si Laurentiu lucrurile sunt destul de clare. Cei doi sunt departe de a se simti foarte bine impreuna. Nu numai ca nu se simt foarte bine insa Sorin mai provoaca adesea si glume proaste la adresa prietenei sale, lucru total dezagreat de fata.

Din punctul de vedere al Claudiei lucrurile nu pot continua asa astfel incat a anunta oficial ruperea relatiei.

Primul cuplu format in aceasta editie: Laurentiu-Marianita trece si el prin momente mai putin faste. Laurentiu acuza un gen de apatie, in ultimele zile, stare vazuta cam ciudat de Marianita. Aceasta trage concluzia chiar ca ea este de vina pentru starea lui Laurentiu, sperand totusi ca lucrurile vor reveni la normal, in cel mai scurt timp.

Sursa foto: a1.ro

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.