Negocieri dure pe motiune. Digi 24: Unui parlamentar PSD i s-ar fi oferit un milion de euro sa nu vina in plen

Cristiana Petrariu Bota
By Cristiana Petrariu Bota octombrie 9, 2019 17:26

Negocieri dure pe motiune. Digi 24: Unui parlamentar PSD i s-ar fi oferit un milion de euro sa nu vina in plen

Se poarta negocieri dure pe motiunea de cenzura care urmeaza sa se voteze, joi, in Parlament. Surse citate de Digi 24 sustin ca unui parlamentar PSD i s-ar fi oferit un milion de euro sa nu vina maine in plen. Aceleasi surse mai arata ca un alt parlamentar a disparut pur si simplu si nu mai poate fi gasit la telefon, din cauza presiunilor venite inainte de vot.

Soarta guvernului sta in cativa parlamentari, si, acum cu doar cateva ore inainte de motiune, Digi24 a obtinut informatii ca s-a ajuns la sume ametitoare pentru un singur vot. Chiar si un milion de euro i s-ar fi promis unui ales pentru a nu vota maine.

Dincolo de sumele de bani oferite, Viorica Dancila si liderii PSD au scos la bataie functii si bani pentru primari. Cei doi parlamentari care s-au intors azi de la Pro Romania in PSD, Horia Nasra si Cornel Itu au primit garantii de la conducerea partidului ca vor prelua organizatia PSD Cluj.

Unui alt parlamentar i s-a oferit, conform acelorasi surse, sefia ASF. S-au pus pe masa inclusiv functii parlamentare. Este cazul deputatului Pro Romania Damian Florea, a carui concubina a fost pusa secretar general al Senatului. Deputatul a negat, insa, ca ar fi acceptat sa lipseasca la votul motiunii in schimbul functiei primite de concubina sa.

Motiunea de cenzura depusa de Opozitie impotriva Guvernului Dancila intitulata “Ca sa reconstruim Romania, Guvernul Dancila trebuie demis de urgenta!” a fost depus marti de Opozitie si va fi dezbatuta si votata joi.

 

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.