NEXT STAR, 30 aprilie 2015: Castigatorul NEXT STAR, show exploziv la Antena 1

Cristiana Petrariu Bota
By Cristiana Petrariu Bota aprilie 30, 2015 20:15

NEXT STAR, 30 aprilie 2015: Castigatorul NEXT STAR, show exploziv la Antena 1

NEXT STAR, 30 aprilie 2015: O noua editie a emisiunii NEXT STAR a avut loc joi, 30 aprilie, la Antena 1. Dan Negru a adus pe scena NEXT STAR cei mai talentati copii, insa doar unul dintre ei a iesit castigator in cursa pentru marele trofeu NEXT STAR. Doinita Ionita este marea castigatoare a editiei NEXT STAR de astazi. Fetita are doar 12 ani, este din Ramnicu Sarat si are o voce de inger. Maria Carneci a facut marele anunt, iar ce s-a intamplat dupa, i-a impresionat pe toti telespectatorii.

Afla aici detalii despre Doinita Ionita si momentele care au urmat dupa ce a fost anuntata castigatoarea Next Star – VEZI SI VIDEO

STIRE INITIALA: Inainte de a afla castigatorul NEXT STAR de joi, sa vedem cine sunt copiii talentati care concureaza astazi in emisiune. Matteo, Alexandra si Mara sunt doar trei dintre micutii talentati care vor pasi pe scena.

NEXT STAR, 30 aprilie 2015: Matteo, nepotul cântăreței Titiana Mihali, vine cu familia din Maramureș, la “Next Star”

Joi, 30 aprilie, de la ora 20.30, la “Next Star”, vine Matteo, un băiat de 13 ani, din Borșa, județul Maramureș, care cântă la saxofon. Copilul, care a învățat să cânte la diverse instrumente de la bunicul său, în vârstă de 94 de ani, se trage dintr-o familie de 16 artiști, una dintre mătușile sale fiind regretata cântăreață de muzică populară Titiana Mihali.

La vârsta de șase ani, Matteo a fost numit ambasadorul culturii române în lume, titlul fiindu-i acordat cu ocazia unui eveniment desfășurat la Ateneul Român.

La “Next Star”, Matteo va veni de la Borșa împreună cu ai săi, instrumentiști și soliști vocali. Vor apărea, așadar, în fața publicului, tatăl lui Mateo, sora sa, mai mulți unchi, veri și verișoare.

Cu ce moment artistic îi va uimi Mateo pe jurați, telespecattorii Antenei 1 vor vedea joi, 30 aprilie, de la ora 20.30, numai la “Next Star”.

NEXT STAR, 30 aprilie 2015: Ce concurenti vin, joi, la “Next Star”

Copiii talentați ai României vin joi, 30 aprilie, de la ora 20.30, pe scena de la “Next Star”. Unul dintre ei este Matteo, un puști de 13 ani, din Borșa, care cântă la saxofon. Copilul provine dintr-o familie de artiști din Maramureș, una dintre mătușile sale fiind regretata cântăreață de muzică populară Titiana Mihali.

Pe scena de la “Next Star”, Matteo va veni cu o parte din familia sa, formată din instrumentiști și soliști vocali. Vor apărea, cu această ocazie laolaltă în fața publicului, tatăl lui Matteo, sora sa, mai mulți unchi, veri și verișoare.

Tot joi, la “Next Star”, vine Alexandra, o fetiță de 6 ani, din Călărași, frumoasă ca un îngeraș, căreia îi place să cânte. Deși are probleme cu piciorușele – suferă de o parapareză spastică progresivă, care-i îngreunează mersul -, Alexandra este un copil vesel și plin de viață. Cum formația ei preferată este Voltaj, Dan Negru și echipa sa îi vor da ocazia micuței să cânte o piesă alături de Călin Goia și colegii săi.

În aceeași ediție, telespectatorii Antenei 1 o vor cunoaște pe Mara, o fetiță de 12 ani din Tg.Jiu, mare admiratoare a Mariei Dragomiroiu. Cum Dan Negru este curios să vadă dacă Mara are părul mai lung decât cel al Mariei Dragomiroiu, o invită pe aceasta din urmă în platoul de la “Next Star”, prilej de mare bucurie pentru copilă să-și îmbrățișeze artista preferată.

Ce altă mare bucurie i-a pregătit Dan Negru copilei din Tg. Jiu, dar și care sunt ceilalți copii talentați pregătiți să urce pe scenă, telespectatorii Antenei 1 vor vedea joi seară, de la ora 20.30, numai la “Next Star”.

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.