Nicolae Mischie, fost presedinte al Consiliului Judetean Gorj, a murit la Spitalul Elias

Ioana Badulescu
By Ioana Badulescu aprilie 15, 2018 21:23

Nicolae Mischie, fost presedinte al Consiliului Judetean Gorj, a murit la Spitalul Elias

Nicolae Mischie, fost parlamentar PSD de Gorj şi preşedinte al Consiliului Judeţean Gorj, a murit duminică, la Spitalul Elias, potrivit publicatiei locale Impact în Gorj.

Nicolae Mischie a murit duminică, în jurul orei 15:00 la Spitalul Elias, din Bucureşti. Familia acestuia a declarat că decesul s-a produs în urma unei infecţii severe.

Nicolae Mischie se afla internat în spital de mai mult timp, în urma unor complicaţii. El a suferit în urmă cu câţiva ani un accident vascular.

Mischie s-a născut pe 2 martie 1945 în satul Godineşti din judeţul Gorj. A fost parlamentar PSD şi preşedinte al Consiliului Judeţean Gorj.

Mischie a fost arestat în luna martie 2013, fiind condamnat de magistrații Înaltei Curți de Casație și Justiție la 4 ani de închisoare cu executare pentru comiterea infracțiunilor de trafic de influență și luare de mită.

Fostul „baron” de Gorj Nicolae Mischie a fost pus în libertate în mai 2014, după un an şi două luni de închisoare pentru mită. Decizia de eliberare condiţionată a fost dictată de magistraţii Tribunalului Gorj.

Fostul preşedinte al Consiliului Judeţean Gorj a fost denunţat în anul 2004, la Direcţia Naţională Anticorupţie, de Clement Mocanu, un afacerist din Târgu-Jiu. În perioada 1999-2002, denunţătorul i-ar fi efectuat lui Mischie mai multe lucrări de renovare la trei imobile, valoarea serviciilor prestate de omul de afaceri fiind stabilită de anchetatori la 450.000 de lei.

Nicolae Mischie a mai fost anchetat penal în anul 2004, după ce a introdus în ţară o armă de vânătoare, fără să o declare la vamă.

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.