Olguta Vasilescu, intrebata de ce e nevoie de patru vicepremieri: In plan extern avem nevoie de o intarire a relatiilor

Ioana Badulescu
By Ioana Badulescu ianuarie 26, 2018 16:41

Olguta Vasilescu, intrebata de ce e nevoie de patru vicepremieri: In plan extern avem nevoie de o intarire a relatiilor

Ministrul Muncii, Lia Olguţa Vasilescu, a declarat vineri că programul de guvernare este pregătit, urmând ca unii membri ai Guvernului să predea mandatul şi să îi pregătească pe noii miniştri. Totodata, intrebată de ce este nevoie de patru vicepremieri în Cabinetul Dăncilă, Lia Olguţa Vasilescu a răspuns: “S-a considerat că în plan extern avem nevoie de o întărire a relaţiilor şi cred că este o idee foarte bună”.

Olguta Vasilescu s-a referit la faptul că din viitorul Guvern va face parte şi vicepremierul Ana Birchall (PSD), alături de vicepremierii Paul Stănescu (PSD), Graţiela Gavrilescu (ALDE) şi Viorel Ştefan (PSD) – fără portofoliu.

Iti recomandam si: Ioana Bran, propusa la Ministerul Tineretului si Sportului, este deputat, secretara Camerei Deputatilor si fiiac unui afacerist in domeniul distileriei alcoolului

Sorina Pintea, propusa ca ministru al Sanatatii, a lucrat la Directia Silvica, la Intreprinderea Forestiera si in ultimii ani a fost managerul Spitalului Judetean din Baia Mare

Lista de ministri din Guvernul Dancila, anuntata de premierul desemnat dupa sedinta CExN al PSD

Întrebată, la finalul şedinţei Comitetului Executiv Naţional al PSD, dacă s-a discutat şi despre modificările la programul de guvernare, Lia Olguţa Vasilescu a răspuns: “Am discutat toate aceste zile. Programul de guvernare, la ora actuală, este gata. Trebuie să ne pregătim de mâine încolo cu toţi cei care au fost miniştri, care vor fi în continuare miniştri. Sunt unii colegi care trebuie să predea acum mandatul şi vor avea şi ca sarcină să îi pregătească pe ceilalţi care vin noi cu tot ceea ce au făcut ei pe ministerele lor şi ce anume s-a realizat din programul de guvernare. Dar programul de guvernare este gata”.

Totodată, Lia Olguţa Vasilescu a afirmat că legea pensiilor rămâne o prioritate.

“Sigur că rămâne o prioritate. E normal să rămână o prioritate şi sper să o scoatem cât mai repede”, a mai afirmat Vasilescu.

 

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.