Opt romani au fost raniti in accidentul de pe aeroportul din Budapesta, in care au fost implicate doua microbuze cu pasageri

Ioana Badulescu
By Ioana Badulescu aprilie 2, 2018 12:14

Opt romani au fost raniti in accidentul de pe aeroportul din Budapesta, in care au fost implicate doua microbuze cu pasageri

Opt romani au fost raniti, duminica, in accidentul de pe aeroportul din Budapesta, in care au fost implicate doua microbuze cu pasageri. Ministerul Afacerilor Externe (MAE) informeaza ca cei opt cetateni romani au suferit rani usoare in accidentul de pe Aeroportul international ”Ferenc Liszt” din Budapesta, in care au fost implicate doua microbuze cu pasageri.

”Ambasada României la Budapesta are în atenţie accidentul produs pe Aeroportul internaţional <Ferenc Liszt> din Budapesta, în care au fost implicate două microbuze care transportau pasageri, printre care şi cetăţeni români. Misiunea diplomatică a efectuat demersuri pe lângă autorităţile locale în vederea obţinerii unor informaţii suplimentare. Conform datelor obţinute, accidentul s-a soldat cu rănirea uşoară a 8 cetăţeni români, care au primit îngrijiri medicale la faţa locului. Dintre aceştia, doi au fost transportaţi la o unitate medicală din apropiere pentru verificări suplimentare. La momentul de faţă, un singur cetăţean român mai este internat pentru tratament de specialitate”, se arată în comunicatul MAE.

Ambasada României în Ungaria monitorizează situaţia, menţine legătura cu autorităţile locale şi unitatea spitalicească, fiind pregătită să acorde asistenţă consulară, în funcţie de solicitări, precizează Ministerul Afacerilor Externe.

Accidentul s-a petrecut la terminalul 2B al aeroportului „Ferenc Liszt”. Se pare că unul dintre autobuze a dat cu spatele și l-a lovit pe celălalt frontal. Unul dintre microbuze transporta pasageri care sosiseră la Budapesta de la București cu o cursă Wizzair.

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.