Parlamentul de la Londra a aprobat o lege prin care cere amanarea pe termen lung a Brexit si exclude posibilitatea unei iesiri din UE fara acord

Cristiana Petrariu Bota
By Cristiana Petrariu Bota aprilie 4, 2019 13:30

Parlamentul de la Londra a aprobat o lege prin care cere amanarea pe termen lung a Brexit si exclude posibilitatea unei iesiri din UE fara acord

BREXIT – Parlamentul de la Londra a aprobat un proiect de lege care o obliga pe Theresa May sa ceara o amanare de lunga durata a Brexitului si exclude posibilitatea unei iesiri din UE fara acord, potrivit The Guardian. Proiectul de lege a fost adoptat de Camera Comunelor la limita cu 313 de voturi pentru si 312 voturi impotriva.

Proiectul de lege a fost adoptat la limita cu 313 de voturi pentru si 312 voturi impotriva. Motiunea va trebui validata de catre Camera Lorzilor, camera superioara a Parlamentului britanic.

Proiectul de lege ar obliga-o pe Theresa May sa ceara o amanare a Brexitului dupa termenul limita actual de 12 aprilie pentru a se evita scenariul unei iesiri din UE fara acord.

Negociatorul-sef al Uniunii Europene, Michel Barnier, a declarat marti ca Marea Britanie are trei optiuni: sa aprobe acordul, sa paraseasca UE fara un acord sau sa solicite o amanare de lunga durata.

Donald Tusk, presedintele Consiliului European, a convocat un summit extraordinar, pe tema Brexit, pe 10 aprilie, in contextul impasului politic de la Londra.

ULTIMA ORA: Procedura de inregistrare pentru obtinerea noului statut de sedere in Marea Britanie

Theresa May a discutat cu liderul opozitiei laburiste Jeremy Corbyn despre solutia la impasul Brexit

Guvernul din Marea Britanie ar putea anunta alegeri europene

No-deal Brexit. Ce presupune scenariul iesirii Marii Britanii din UE fara un acord

SETTLED STATUS. Romanii trebuie sa-si puna documentele in ordine si sa se informeze ce acte au nevoie pentru a obtine Settled Status, atrage atentia Ambasada Romaniei in Marea Britanie

Ambasadorul Romaniei la Londra a facut un anunt important pentru romanii din Marea Britanie

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.