Patricia Toma, o tanara de numai 16 ani, s-a sinucis. Era sefa de clasa la Liceul Ortodox Nicolae Steinhardt din Satu Mare

Ioana Badulescu
By Ioana Badulescu aprilie 10, 2018 20:07

Patricia Toma, o tanara de numai 16 ani, s-a sinucis. Era sefa de clasa la Liceul Ortodox Nicolae Steinhardt din Satu Mare

Patricia Toma, o tanara in varsta de 16 ani, s-a sinucis in aceasta dimineata. Fata s-a aruncat de la etajul patru al unui bloc din Satu Mare. Patricia Toma era sefa clasei a X-a B de la Liceul Ortodox ”Nicolae Steinhardt” din municipiul Satu Mare. Presa locala sustine ca fata era foarte credincioasa. 

Patricia se afla in casa doar cu bunica sa. In timp ce femeia se afla in baie, Patricia ar fi vorbit cu cineva la telefon si apoi s-a aruncat de la balconul apartamentului situat la etajul patru.

Desi era iubita de toata lumea, la scoala avea o situtie foarte buna si era apreciata de colegi si profesori, Patricia ar fi suferit o deceptie in dragoste care a impins-o la gestul extrem.

Potrivit anchetatorilor, telefonul fetei este blocat si urmeaza ca parintii ei sa ajunga acasa poentru a-l debloca.
Totul s-a intamplat, in aceasta dimineata, intr-un bloc de pe strada Brandusa din Satu Mare. Politistii au deschis o ancheta care va stabili imprejurarile in care tanara de 16 ani si-a pierdut viata.

Surse apropiate anchetei au declarat pentru Gazeta de Nord-Vest că este luată serios în calcul varianta unei sinucideri, în baza probelor existente.

Sursa foto: Facebook

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.