Perchezitii la Facultatea de Medicina din Craiova, mai multi profesori sunt acuzati ca ar fi luat mita

Cristiana Petrariu Bota
By Cristiana Petrariu Bota iulie 6, 2015 11:31

Perchezitii la Facultatea de Medicina din Craiova, mai multi profesori sunt acuzati ca ar fi luat mita

Perchezitii, luni dimineata, la Facultatea de Medicina din Craiova. Procurorii Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie (PICCJ) au demarat o serie perchezitii la Facultatea de Medicina, intr-un dosar in care mai multi profesori sunt suspectati ca ar fi luat mita.

Mai exact, procurorii sustin ca unii profesori de la Facultatea de Medicina din Craiova ar fi luat mita de la studenti pentru ca acestia sa promoveze examenele. Anchetatorii efectueaza perchezitii inclusiv la unele birouri din cadrul facultatii.

Au invins Google! Vlad Iuhas, Radu Iuhas si Sebastian Presecan au uimit mediul IT conectandu-se la internet folosind sunetul

Ancheta la Facultatea de Medicina a fost declansata dupa ce au fost facute mai multe sesizari referitoare la faptul ca unii profesori iau mita de la studenti pentru ca acestia sa treaca examenele.

Cadrele didactice vor trebui sa ofere lamuriri anchetatorilor, deoarece sunt suspectați că ar fi primit bani de la studenți pentru a-i ajuta pe aceștia să promoveze, nemeritat, o serie de examene.

Conducerea instituției nu a oferit o explicatie pana la ora transmiterii acestei stiri, intrucat perchezițiile sunt în curs de desfasurare.

Universitatea de Vest din Timisoara trimite cel mai bun IT-ist la Dallas

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.