PNL a anuntat ca il sustine pe Nicusor Dan (USR) pentru a fi candidat la Primaria Capitalei

Cristiana Petrariu Bota
By Cristiana Petrariu Bota februarie 27, 2020 13:42

PNL a anuntat ca il sustine pe Nicusor Dan (USR) pentru a fi candidat la Primaria Capitalei

Presedintele Partidului National Liberal (PNL), Ludovic Orban, a anuntat, joi, ca partidul pe care il conduce il sustine pe Nicusor Dan (USR) pentru a fi candidat la Primaria Capitalei.

“Am fost nevoit sa fac un pas inapoi. N-a mai contat punctul meu de vedere. Dorinta de a asigura o guvernare europeana a Bucurestiului, de a solutiona problemele Bucurestiului, nu a mai putut fi indeplinita. In 2016, bucurestenii au luat o decizie care a dus orasul in pragul falimentului. Solutia aceasta a facut praf Bucurestiul si a creat mai multe probleme”, a spus Ludovic Orban.

PNL a efectuat o cercetare sociologica ampla la nivelul fiecarui sector, a mai explicat liderul PNL, precizand ca rezultatul acestei cercetari a dus la sustinerea acordata candidatului USR.

“A rezultat clar ca toti candidatii PNL au sansa de a castiga alegerile pentru Primaria Capitalei, dar nu avem garantia ca pot castiga batalia cu PSD.

In urma discutiilor pe care le-am avut cu Nicusor Dan, discutii care au vizat problematica Bucurestiului, solutiile pentru marile probleme pentru Capitala Romaniei, am decis sa-l propun ca si candidat la Primaria Capitalei sustinut de PNL”, a completat Orban.

“Singurele discutii pe care le-am avut cu Nicusor Dan sunt cele legate de problemele capitalei si de solutiile pe care el le-a propus. Facem un sacrificiu pentru ca renuntam la vointa de a avea un candidat propriu, un candidat care nu este al PNL”, a incheiat acesta.

 

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.

Ultima ora