Podul Calafat Vidin se inchide pentru lucrari de reparatii. Si pe Transfagarasan se inchide tronsonul Balea Cascada si Balea Lac

Ioana Badulescu
By Ioana Badulescu septembrie 25, 2017 11:55

Podul Calafat Vidin se inchide pentru lucrari de reparatii. Si pe Transfagarasan se inchide tronsonul Balea Cascada si Balea Lac

Podul Calafat Vidin se inchide, luni, pentru lucrari de reparatii, iar pe Transfagarasan se inchide tronsonul Balea Cascada si Balea Lac. Astfel, Podul Calafat Vidin se închide luni, 25 septembrie de la ora 13 00 la 15 00 pentru noi lucrări de reparații. În acest interval, autovehiculele vor fi oprite în zonele adiacente Punctului de Trecere a Frontierei Calafat, până la momentul reluării traficului.

Podul Calafat-Vidin, cu o lungime de aproape 2 km, este al doilea pod peste Dunăre dintre România și Bulgaria, a fost construit de partea bulgară și inaugurat în 2013. În ultima perioadă, drumarii de la sudul Dunării au restricționat circulația rutieră pentru lucrări de reparații.

În județul Sibiu, pe Transfăgărășan, tronsonul Bâlea Cascadă și Bâlea Lac se închide începând cu ora 08.00 până cel mai târziu la 19.30 în reprize de câte 10 minute la o jumătate de oră pentru o reclamă (în care participă pilotul Titi Aur). Nu sunt programate lucrări sau restricții semnificative tronsonul Vidraru-Tunel Bâlea din județul Argeș. Tronsonul de altitudine de pe Transfăgărășan este deschis până la sfârșitul lunii octombrie.

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.