Politistul Ioan Tomoioaga, gasit mort in biroul sau de la Politia Reteag, Bistrita Nasaud. Ar fi vorba de o sinucidere

Cristiana Petrariu Bota
By Cristiana Petrariu Bota aprilie 25, 2016 13:09

Politistul Ioan Tomoioaga, gasit mort in biroul sau de la Politia Reteag, Bistrita Nasaud. Ar fi vorba de o sinucidere

Un politist din Bistrita Nasaud a fost gasit mort, luni, in propriul birou. Subcomisarul Ioan Tomoioaga s-ar fi sinucis cu arma din dotare, ipoteza fiind confirmata si de biletul de adio gasit in biroul sau de la Politia Rurala Reteag.

Politistul a fost gasit impuscat in piept la locul de munca. Subcomisarul Ioan Tomoiog s-ar fi sinucis din cauza unor datorii la camatari, spun cunostintele.

Politistul Ioan Tomoioaga, in varsta de 43 de ani, era tata a doi copii. Seful Politiei Rurale Reteag s-ar fi sinucis cu arma din dotare. Medicii au ajuns imediat la locul tragediei, insa nu au mai putut face nimic pentru el.

Citeste si: Un politist din Gorj a murit intr-un grav accident rutier

Anchetatorii trebuie sa stabileasca acum daca seful de post si-a luat singur viata.

Agentul de poliţie Alexandra Vereşezan, purtătorul de cuvânt al IPJ Bistriţa-Năsăud, a declarat: „În dimineaţa zilei de 25 aprilie 2016, în jurul orei 8.00, şeful secţiei nr. 5 Poliţie Rurală Petru Rareş a fost găsit în birou de către un coleg prezentând leziuni provocate prin împuşcare la nivelul pieptului. A fost anunţată Ambulanţa, iar personalul medical a constatat decesul. În cauză se efectuează cercetări sub supravegherea Parchetului. Este vorba de sinucidere”.

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.