Ponta: Ministrul Finantelor spune aberatii ca sa il saboteze pe premierul Tudose. E o batalie interna in PSD

Ioana Badulescu
By Ioana Badulescu octombrie 24, 2017 17:14

Ponta: Ministrul Finantelor spune aberatii ca sa il saboteze pe premierul Tudose. E o batalie interna in PSD

Fostul premier Victor Ponta sustine ca ministrul Finantelor, Ionut Misa, anunta aberatii economice ca sa il saboteze pe premierul Mihai Tudose. In opinia sa, totul este pus la cale de liderul PSD, Liviu Dragnea, cu scopul de a-l face pe Mihai Tudose de ras, pe fundalul unei batalii interne in PSD. 

„Ionuţ Mişa ar trebui să nu-l mai asculte pe Dragnea, pentru că am impresia că e o chestie prin care îl sabotează pe Tudose. Altfel nu-mi explic declaraţiile astea aberante, sincer.

Eu îl ştiu pe Mişa, a lucrat şi în Guvernul meu, la un nivel mai jos, e adevărat, e un tehnician, dar chestia asta … probabil că îl pune Dragnea să anunţe ceva ca să-l facă pe Tudose de râs. E o nebunie”, a spus Ponta, întrebat dacă Mişa ar trebui să plece din funcţie.

Victor Ponta a menţionat că anunţurile făcute de Mişa, printre care şi cel vizând taxa de solidaritate, fac parte dintr-o bătălie internă care îl vizează pe Tudose.

„Eu încep să cred că e tot un fel de bătălie internă în care ministrul îl pune de la partid să spună ceva, ca primul-ministru să dea explicaţii şi aţi văzut că Tudose o tot dă din colţ în colţ, dar deja situaţia asta devine absolut ridicolă”, a adăugat Ponta.

Fostul premier a avertizat că acest „joc” va afecta pe toată lumea.

„Nu ai voie să te joci aşa cu taxe şi impozite. Şi instabilitatea asta care se creează ne afectează pe toţi. O să avem bani mai puţini la buget şi înseamnă că toate poveştile alea cu salariile, cu pensiile, se dovedesc încă o păcăleale”, a mai spus Ponta.

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.