Ponta nu demisioneaza de la Guvern: PNL sa ajunga la guvernare prin vot, nu prin alte metode

Cristiana Petrariu Bota
By Cristiana Petrariu Bota iulie 16, 2015 00:46

Ponta nu demisioneaza de la Guvern: PNL sa ajunga la guvernare prin vot, nu prin alte metode

Premierul Victor Ponta a declarat, miercuri seara, ca nu va demisiona din fruntea Guvernului, subliniind ca Opozitia nu poate sa schimbe acest guvern prin mijloace constitutionale. Totodata, premierul le transmite celor din PNL “daca sunt in stare, sa ajunga la guvernare prin vot, nu prin alte metode”.

“Opozitia nu poate sa schimbe acest guvern prin mijloace constitutionale. La partid am plecat eu si la conducere au venit niste oameni din PSD care au fost alaturi de noi. La Guvern, eu nu imi dau demisia ca sa vina cineva de la PDL, dl Predoiu spre exemplu. Daca exista un acord politic semnat cu dl Iohannis, si ramane aceasta coalitie la guvernare, atunci sigur (ca isi da demisia – n.red.)”, a spus Victor Ponta la B1 TV.

Pozitia lui Victor Ponta privind o posibila revenire la conducerea PSD

“Nu ma consider de neinlocuit insa ma consider un prim-ministru care in aceasta calitate a avut rezultate. Vreau sa imi duc la sfarsit mandatul.PNL, daca e in stare, sa ajunga la guvernare prin vot, nu prin alte metode”, a mai spus premierul.

Ponta a mai spus ca vrea sa-si duca la bun sfarsit mandatul de premier si, totodata, sa fie o guvernare de succes. El a facut referire si la reprosurile lui Klaus Iohannis.

Victor Ponta a demisionat de la conducerea PSD, Rovana Plumb este presedinte interimar

“Vreau sa imi duc la bun sfarsit mandatul si sa fie o guvernare de succes. Din acest moment, 99% din energia mea o consum pentru guvernul pe care il conduc. Pana in 5 iunie, Iohannis nu a avut ce sa imi reproseze. M-a surprins cand mi-a cerut demisia”, a mai spus Ponta.

HotWeek.ro este un site exclusivist, care militeaza pentru promovarea valorilor. Daca te-ai saturat de zvonuri si de „stiri senzationale”, te asteptam sa revii pe hotweek.ro. Ne poti urmari si peFacebook,Twitter sau Google Plus.  

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.