Premierul Ciolos, chemat din nou in Parlament. ALDE ii cere sa dea explicatii despre demiterea prefectilor

Cristiana Petrariu Bota
By Cristiana Petrariu Bota februarie 24, 2016 16:42

Premierul Ciolos, chemat din nou in Parlament. ALDE ii cere sa dea explicatii despre demiterea prefectilor

Premierul Dacian Ciolos este chemat din nou in Parlamentul Romaniei. De aceasta data, ALDE ii cere lui Dacian Ciolos sa dea explicatii dupa demiterea mai multor prefecti. Ramane de vazut daca premierul va accepta sa vina in Parlament si sa vorbeasca pe tema demiterii prefectilor.

Decizia a fost luata, miercuri dupa-amiaza, in Biroul Permanent al Camerei Deputatilor. Ca urmare a acestei decizii, premierul este asteptat sa explice care sunt motivele pentru care a schimbat mai multi prefecti.

Dacian Ciolos spunea, recent, ca i-a demis in baza unei evaluari.

Iti recomandam si: Inca zece prefecti sunt schimbati de Guvern

Daniel Constantin ii cere premierului sa explice criteriile in baza carora s-au numit noii prefecti

ALDE cere urgentarea proiectului de lege privind salarizarea unica

Luni, copresedinte ALDE, Daniel Constantin, a anuntat oficial ca ii cere premierului Dacian Ciolos sa se prezinte in Parlament si sa explice care au fost criteriile in baza carora au fost numiti noii prefecti.

Liderul ALDE ii cere premierului sa explice de ce un guvern tehnocrat, care si-a propus sa trateze echidistant alegerile din acest an, face numiri cu substrat politic.

In conditiile in care Guvernul a precizat ca neimplicarea politica se va numara printre criteriile care vor sta la baza numirii noilor prefecti, situatia s-a dovedit cu totul diferita, pentru ca majoritatea celor numiti saptamana trecuta ca prefecti sunt fie membri suspendati ai PDL — PNL, fie sunt oameni care au facut parte din partide sau chiar candidati, atrage atentia copresedintele ALDE.

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.