Premierul Dancila comenteaza informatia privind demisia sa din Guvern, inaintea sedintei Comitetului Executiv al PSD

Ioana Badulescu
By Ioana Badulescu aprilie 16, 2018 15:18

Premierul Dancila comenteaza informatia privind demisia sa din Guvern, inaintea sedintei Comitetului Executiv al PSD

Premierul Viorica Dăncilă a comentat informatia privind o posibilă demisie din fruntea Guvernului. Premierul Viorica Dăncilă a precizat, înainte de a intra la ședința de luni a Comitetului Executiv al PSD, că nu se pune problema unei demisii. La rândul său, președintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat că Viorica Dăncilă rămâne la Palatul Victoria „cel puțin” până în anul 20-20.

Potrivit unor informaţii difuzate pe surse de televiziunile de stiri, premierul Viorica Dancila ar vrea să părăsească Palatul Victoria, iar motivul ar avea legătură cu presiuni făcute de Liviu Dragnea pentru adoptarea unei ordonanțe de urgență pe justiție. Viorica Dăncilă, indică informaţiile existente, ar ezita să o facă din cauza reverberaţiilor pe care un asemenea gest le-ar avea.

„V-ați gândit să vă dați demisia?”, au întrebat-o jurnaliștii pe Viorica Dăncilă, în condițiile în care mai multe publicații au avansat, luni, ipoteza unei plecări de la Palatul Victoria până la finele actualei sesiuni legislative.

Cât despre sursele de la care a plecat informația referitoare la demisie, premierul a spus că ar dori să știe și ea acest lucru.

„Aș fi curioasă să aflu și eu, că de la mine în niciun caz”, a precizat Dăncilă, înainte de a intra în sala în care se desfășoară Comitetul Executiv al PSD.

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.