Premierul Dancila dupa intalnirea cu ambasadorul Hans Klemm: Am pus problema ca Romania sa devina producator de armament pentru intreaga zona

Ioana Badulescu
By Ioana Badulescu februarie 12, 2018 15:18

Premierul Dancila dupa intalnirea cu ambasadorul Hans Klemm: Am pus problema ca Romania sa devina producator de armament pentru intreaga zona

Premierul Viorica Dancila s-a intalnit, luni, la Palatul Victoria cu ambasadorul SUA la Bucuresti, Hans Klemm. La finalul discutiilor, Dancila a declarat evaziv ca “a fost o intalnire foarte buna”, mentionand ca a pus si problema ca Romania sa devina producator de armament pentru intreaga zona.

Dancila a mai precizat ca in cadrul intalnirii a ridicat “anumite probleme care vizeaza Romania”, mentionand aderarea Romaniei la OCDE si sustinerea SUA in acest sens, eliminarea vizelor pentru romani, dar si alocarea a 2% din PIB pentru aparare.

“Am pus si problema ca Romania sa devina producator de armament pentru intreaga zona”, a adaugat Dancila, intr-o interventie pe treptele sediului PSD din Kiseleff, unde se ducea sa participe la primul Birou Permanent al partidului din ultimele 6 luni.

Premierul a subliniat ca nu a vorbit deloc cu Hans Klemm despre DNA.

Amintim ca purtatorul de cuvant al Guvernului, Nelu Barbu, a precizat ca intalnirea de luni este prima dintr-o serie de astfel de reuniuni pe care premierul roman le va avea in perioada urmatoare cu reprezentanti ai ambasadelor straine in Romania.

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.