Premierul Orban se va intalni de Revelion cu mai multi colegi din Guvern

Cristiana Petrariu Bota
By Cristiana Petrariu Bota decembrie 29, 2019 21:21

Premierul Orban se va intalni de Revelion cu mai multi colegi din Guvern

Premierul Ludovic Orban a declarat ca de Revelion se va afla in compania mai multor colegi din Guvern, dar fara sa organizeze vreo reuniune speciala a Executivului. Premierul s-a aflat, duminica, intr-o vizita in judetul Valcea. 

”Ati vazut ca fac sedinte de Guvern de cate ori e necesar si de multe ori am convocat sedinte de Guvern la ore surprinzatoare pentru ca era necesar sa convoc”, a declarat premierul Ludovic Orban. 

Premierul Ludovic Orban declara ca va petrece Revelionul impreuna cu ”mai multe familii”, mentionand ca vor fi prezenti si colegi din Executiv, dar ca nu va fi ”o reuniune a Guvernului”.

Fiecare plateste ce are de platit

”Suntem mai multe familii, oameni care au mai facut Revelionul impreuna. Locatia pe care am ales-o, am ales-o pentru ca n-am mai gasit alta locatie, pentru ca ne-am trezit tarziu”, a afirmat Orban, duminica, referitor la informatiile vehiculate in spatiul public, potrivit carora va petrece finalul de an la Sinaia, impreuna cu membrii Executivului.

”Din cauza ca am preluat guvernarea, ne-am trezit cu cateva saptamani inainte de Revelion si asta era o locatie care nu era angajata. Ne platim fiecare tot ceea ce e de platit, cazare si masa, adica nu e un hatar care ni se face”, a explicat el.

Nu va fi o reuniune de Guvern 

”Nu e nicidecum o reuniune a Guvernului. Sigur ca vor fi si colegi de-ai mei din Guvern, care vor petrece Revelionul impreuna cu mine, dar suntem cu familiile si petrecem Revelionul ca orice roman, cum este normal”, a adaugat Orban, citat de Agerpres.

Intrebat daca va face o sedinta de Guvern acolo, Orban a raspuns: ”Acum, nici chiar pe 1 ianuarie. Ati vazut ca fac sedinte de Guvern de cate ori e necesar si de multe ori am convocat sedinte de Guvern la ore surprinzatoare pentru ca era necesar sa convoc”.

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.