Premierul Tudose pleaca la Belgrad in ziua mitingului organizat de PSD

Cristiana Petrariu Bota
By Cristiana Petrariu Bota decembrie 4, 2017 16:36

Premierul Tudose pleaca la Belgrad in ziua mitingului organizat de PSD

Premierul Mihai Tudose nu va fi in tara in weekendul care urmeaza, cand sunt anuntate mai multe mitinguri de sustinere a coalitiei de guvernare. Amintimc a PSD a anuntat oficial, duminica seara, ca va organiza mitinguri impotriva “statului paralel” in Bucuresti si alte orase din tara.

Intr-un comunicat de presa, Guvernul informeaza ca premierul Mihai Tudose nu se va afla sambata in tara, fiind plecat la Belgrad, “unde va avea intalniri de lucru cu presedintele Serbiei, Aleksandar Vucic, prim-ministrul Bulgariei, Boyko Borisov, si prim-ministrul Greciei, Alexis Tsipras”.

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Stefanescu, a anuntat ca PSD va organiza un miting, sambata sau duminica, in Bucuresti si in toate orasele tarii. Este concluzia intalnirii dintre Liviu Dragnea si unii dintre liderii organizatiilor judetene.

Mesajul mitingului, potrivit lui Stefanescu, va fi ca “aceasta este majoritatea, acestia sunt romanii care vor altceva, mesajul poate o sa fie dus si la Bruxelles”.

Desi se discuta de mai multa vreme despre posibilitatea organizarii unui miting al PSD, Stefanescu spune ca decizia a fost luata acum, in urma protestelor de sambata din Piata Victoriei.

Iti recomandam: Tariceanu: Nu cred ca e nevoie de mitinguri de sustinere. O sa avem o sedinta de coalitie

Codrin Stefanescu anunta ca PSD va organiza un miting impotriva statului paralel, in weekendul viitor, in Bucuresti si in tara

Mitingul PSD de la Craiova a primit autorizatie de la primarie

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.