Program banci de 1 mai 2015. Program BRD, BCR, Raiffeisen de 1 mai

Cristiana Petrariu Bota
By Cristiana Petrariu Bota aprilie 30, 2015 22:57

Program banci de 1 mai 2015. Program BRD, BCR, Raiffeisen de 1 mai

PROGRAM BANCI DE 1 MAI 2015: HotWeek va prezinta mai jos programul bancilor de 1 mai 2015. Puteti consulta programul BRD, BCR, Raiffeisen sau Banca Transilvania de vineri, 1 mai 2015. De precizat ca majoritatea bancilor din Romania nu vor lucra cu publicul in ziua de 1 Mai, cu exceptia agentiilor unor banci situate in centre comerciale. De precizat ca de 1 Mai, toate bancomatele vor fi aprovizionate pentru clienti.

PROGRAM BCR DE 1 MAI 2015

Sucursalele BCR de retail si centrele de afaceri corporate nu vor avea program cu publicul in ziua de 1 mai, avand in vedere ca este sarbatoare legala, informeaza banca.

“Programul de lucru cu publicul va fi afisat la loc vizibil in toate unitatile bancii. BCR a luat toate masurile pentru a asigura colectarea numerarului de la clientii bancii. Totodata, va fi asigurata si alimentarea cu cash a bancomatelor (ATM), a automatelor de schimb valutar (ASV) si a masinilor multifunctionale (MFM) ce vor fi permanent la dispozitia clientilor, 24 de ore din 24, sapte zile din sapte, inclusiv sarbatorile legale”, se arata in comunicat.

Potrivit BCR, in aceasta perioada, detinatorii de carduri BCR vor putea face plati la oricare dintre comerciantii care accepta carduri, iar serviciul de asistenta de urgenta pentru detinatorii de carduri va fi disponibil 24 de ore din 24. In plus, clientii banci au la dispozitie aproape 2.000 de bancomate si 13.500 de POS-uri.

In plus, clientii bancii vor avea acces 24/7 la propriile resurse financiare si vor putea sa efectueze operatiuni bancare prin Internet.

PROGRAM RAIFFEISEN DE 1 MAI 2015

Unitatile Raiffeisen Bank nu vor avea program cu publicul de 1 mai, cu exceptia celor din hypermarketuri si mall-uri.

“Agentiile Raiffeisen Bank din reteaua Selgros au program intre 9.00 si 19.00”, se arata intr-un comunicat al bancii.

Banca mai precizeaza ca asistenta clientilor va fi asigurata permanent prin intermediul call center-ului bancii, pentru carduri, mobile banking sau Internet.

PROGRAM BRD DE 1 MAI 2015

Agentiile BRD – Groupe Societe Generale vor fi închise de 1 mai, cu excepţia celor din marile magazine, unde programul va fi normal. Agenţia BRD de la Jollie Ville nu va avea program cu publicul, iar BRD de la Carrefour Focsani va avea program intre 9 si 19.

Programul de 1 mai al agenţiei BRD din Poiana Braşov este cuprins intre 10 si 18, iar al celei de la Bran intre 9 si 17. In schimb, agenţia de la Henri Coanda Visa Tax are program non-stop.

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.