Radu Banciu despre Viorica Dancila: Ar fi inceput sa planga dupa ce a fost comparata cu o specie de maimuta de Cristian Tudor Popescu

Ioana Badulescu
By Ioana Badulescu ianuarie 24, 2018 11:10

Radu Banciu despre Viorica Dancila: Ar fi inceput sa planga dupa ce a fost comparata cu o specie de maimuta de Cristian Tudor Popescu

Jurnalistul Radu Banciu a comentat in editia de marti a emisiunii “Lumea lui Banciu” de la B1 TV schimbarea de coafura a premierului desemnat Viorica Dancila, schimbare care vine la putin timp dupa ce a fost comparata de Cristian Tudor Popescu cu o specie de maimuta, pavianul cu mantie. Banciu a mai spus ca Dancila are “exercitiul vorbariei goale” atata timp cat, in ciuda faptului ca a dat din gura la Bruxelles, nimeni nu auzit de ea.

“Viorica Dăncilă și-a schimbat coafura! Gurile rele spun că ar fi început să plângă după ce a fost criticată rău și comparată cu pavianul cu mantie (o sepcie de maimuta – n.r.) de către Cristian Tudor Popescu, cel care a râvnit toată viața lui la femei și practic nu le-a avut în ciuda zvonurilor de tip Ilie Năstase sau Corneliu Vadim Tudor, că a avut 2-3 mii, probabil și CTP ar spune la fel, dar întotdeauna când a văzut o femeie interesantă la TV a criticat-o. (…)

O tanti într-adevăr, o femeie în toată puterea cuvântului, venită direct de la Bruxelles, și destul de bună de gură, de altfel o să vă reedităm niște momente absolut epocale. O femeie bună de gură așadar, în ciuda faptului că a dat degeaba din gură la Bruxelles, dar a dat atâta timp cât nimeni nu auzit de ea. Are exercițiul ăsta al dicției prea puțin impecabile, o vorbărie din asta goală care până la urmă face un fel de tranziție către vorbitorii principali care la un moment se vor așeza în spatele ei”, a comentat Radu Banciu.

Citeste si: Legea invatamantului si Legea pensiilor, printre prioritatile premierului desemnat Viorica Dancila

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.