Raed Arafat: Am observat in ultimele zile din nou o crestere, asta inseamna ca vom continua sa avem probleme

Cristiana Petrariu Bota
By Cristiana Petrariu Bota iunie 14, 2020 22:50

Raed Arafat: Am observat in ultimele zile din nou o crestere, asta inseamna ca vom continua sa avem probleme

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta (DSU), Raed Arafat, sustine ca Romania nu a ajuns inca la starea de normalitate. Referitor la cresterea numarului de cazuri de COVID-19, Arafat sustine ca asta inseamna ca “vom continua sa avem probleme”.

„Starea de alerta nu aduce ceva in plus fata de ce este acum, dar poate sa continue anumite masuri compensatorii pe care noi le-am solicitat pentru a putea relaxa anumite restrictii”, a spus Raed Arafat, duminica seara, la Antena 3.

„Din punct de vedere al situatiilor de urgenta, noi avem trei stari: starea de normalitate, starea de alerta si starea de urgenta.

Deasupra acestor trei stari mai exista starea de asediu, in caz de razboi. Noi nu suntem in situatia de normalitate, nu am ajuns acolo. Inca nu stim care va fi evolutia”, a spus Arafat.

„Procentul conteaza foarte mult. Noi am observat in ultimele zile din nou o crestere a procentului, asta inseamna ca noi vom continua sa avem probleme. Pentru aceste probleme trebuie sa putem sa gasim solutii imediate”, a precizat doctorul Raed Arafat.

„Starea de alerta ne permite sa ducem mai departe, sa facem mult mai usor si sa justificam masurile pe care le luam mai usor”, a mai spus Arafat.

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.