Ramona Manescu a discutat cu Peter Swire despre colaborarea UE – SUA in domeniul informatiilor, securitatii si datelor personale

Cristiana Petrariu Bota
By Cristiana Petrariu Bota ianuarie 23, 2015 16:35

Ramona Manescu a discutat cu Peter Swire despre colaborarea UE – SUA in domeniul informatiilor, securitatii si datelor personale

Europarlamentarul PNL, Ramona Manescu, membru in Comisia pentru Afaceri Externe a Parlamentului European, s-a intalnit cu Peter Swire, reprezentant al Grupului de Analiza asupra Informatiilor si Tehnologiilor de Comunicare, o platforma initiata de presedintele Statele Unite. Ramona Manescu a prezentat, pe pagina sa de Facebook,  subiectele pe care le-a discutat cu Peter Swire, printre acestea numarandu-se si colaborarea dintre Uniunea Europeana (UE) si SUA in domeniul informatiilor, securitatii si datelor personale.

“Alaturi de alti colegi din Parlamentul European, am avut astazi o discutie foarte interesanta cu domnul Peter Swire, membru al Grupului de Analiza asupra Informatiilor si Tehnologiilor de Comunicare initiat de Presedintele SUA. Tema intalnirii a fost legata de activitatea domnului Swire in Grupul de Analiza in care activeaza, initiativele legislative recente ale presedintelui american in acest domeniu precum si de colaborarea dintre SUA si UE in domeniul informatiilor, securitatii si datelor personale”, a explicat Ramona Manescu.

HotWeek.ro iti recomanda si: Ei sunt europarlamentarii romani alesi vicepresedinti in comisiile PE

Europarlamentarul liberal a aratat ca “in perspectiva noilor amenintari de securitate, o cooperare mai apropiata intre diferitele organisme cu atributii in acest domeniu nu poate fi decat benefica”.

“De asemenea, temerile cetatenilor europeni cu privire la intimitatea si securitatea datelor cu caracter personal trebuie sa-si gaseasca un raspuns in politicile promovate de Parlamentul European si trebuie facute cunoscute partenerilor nostri”, a adaugat Ramona Manescu.

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.