Ramona Manescu va prezenta solutii despre cum poate fi sporita influenta Romaniei in politicile europene

Cristiana Petrariu Bota
By Cristiana Petrariu Bota martie 13, 2015 13:33

Ramona Manescu va prezenta solutii despre cum poate fi sporita influenta Romaniei in politicile europene

Europarlamentarul Ramona Manescu va prezenta, saptamana viitoare, o serie de actiuni concrete despre cum poate fi sporita influenta Romaniei in politicile europene in cadrul dezbaterii intitulate “Cum poate creste influenta romaneasca in politicile europene?”. Dezbaterea va avea loc joi, 19 martie (de la ora 15:00) la sediul SNSPA din Bdul Expozitiei nr. 31, Bucuresti. 

Moderatorul dezbaterii este Alina Bargaoanu, prorector al SNSPA Bucuresti si Jean Monnet Chair. In deschidere, Dan Luca, Directorul Institutului EurActiv din Bruxelles, va prezenta propunerea de program guvernamental “Experti pentru o Romanie europeana″.

Printre cei care isi vor exprima opinia despre actiuni concrete in vederea cresterii influentei Romaniei in politicile europene se numara eurodeputatul Ramona Manescu, directorul Institutului de Cercetari Europene din Cluj, Vasile Puscas, consilierul de stat la Cancelaria premierului, Luminita Odobescu, coordonatorul din cadrul Centrului InfoEuropa, Doris Mircea, precum si jurnalisti de la Ziarul Financiar si Money Channel Romania.

HotWeek.ro iti recomanda si: Ramona Manescu atentioneaza: Avem nevoie urgent de solutii pentru combaterea problemelor de securitate

Dezbaterea este gazduita de Center for EU Communication Studies (SNSPA) – primul centru de cercetare din Romania dedicat comunicarii publice in context european.Participarea la acest eveniment este gratuita, evenimentul fiind urmat de o receptie.

Evenimentul de pe 19 martie 2015 este o continuare a dezbaterii “Care este influenta romaneasca in Bruxelles-ul european?”, derulata in luna decembrie 2014, in incinta Parlamentului European de la Bruxelles, concluziile fiind reflectare in articolul din Foreign Policy Romania.

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.