ROMANII AU TALENT, noul sezon 2016, incepe pe 19 februarie la Pro TV

Cristiana Petrariu Bota
By Cristiana Petrariu Bota ianuarie 28, 2016 10:58

ROMANII AU TALENT, noul sezon 2016, incepe pe 19 februarie la Pro TV

ROMANII AU TALENT 2016. Telespectatorii asteapta cu sufletul la gura sa inceapa noul sezon al show-ului ROMANII AU TALENT. Potrivit postului de televiziune Pro TV, sezonul 6 al emisiunii ROMANII AU TALENT 2016 va incepe in data de 19 februarie. Asadar fanii emisiunii pot rasufla usurati, pentru ca asteptarea a luat sfarsit.

ROMANII AU TALENT 2016. In noul sezon ROMANII AU TALENT vor fi unele noutati. In primul rand, un membru al juriului a fost inlocuit. Este vorba despre Bebe Cotimanis, care nu va mai fi la masa juriului. Juratul Bebe Cotimanis a fost, insa, inlocuit cu Florin Calinescu. El va sta alaturi de Andra, Mihaela Radulescu si Andi Moisescu in juriul ROMANII AU TALENT 2016.

ROMANII AU TALENT 2016. Ultima editie a “Romanii au talent” a fost castigata de SpeedCubing, un grup de trei baieti care rezolvau foarte rapid cuburile Rubik. Finala sezonului cinci a fost urmarita de 2,3 milioane de romani.

Iti recomandam si: ROMANII AU TALENT 2016. Seful Pro TV vorbeste despre Florin Calinescu si noutatile show-ului

Florin Calinescu, la ROMANII AU TALENT 2016. Raman indragostit de Pro TV si de Andreea Esca

Romanii vor urmari asadar din 19 februarie cel de-al saselea sezon al ROMANII AU TALENT, cel mai tare show de divertisment din Romania, care va aduce multe surprize si talent autentic desavarsit, numai la PRO TV!

Ce spune noul jurat Florin Calinescu

De ce a ales ROMANII AU TALENT? Florin Calinescu spune ca nu a putut refuza invitatia si a mai adaugat ca parerea sa este ca romanii au mai mult talent decat alte popoare.

„Cred ca se poate face o legatura intre mine si acest proiect, multi din romani au trecut si s-au lansat in emisiunile mele. Eu sunt indragostit de Romania si cred ca romanii au mai mult talent decat alte popoare. Nu am putut refuza invitatia, cineva a crezut foarte mult in mine, un baiat tanar”, a adaugat noul membru al juriului emisiunii ROMANII AU TALENT, intr-un interviu realizat in direct de Andreea Esca.

De ce a plecat Bebe Cotimanis din juriul Romanii au Talent

Intrebat de Andreea Esca ce-si doreste cel mai mult, Calinescu a raspuns in stilul cracteristic: „Ce-mi doresc? Parafrazand toti presedintii Romaniei, imi doresc pace, prosperitate si apa calda”.

„Raman indragostit de Pro TV si de tine”, a incheiat Florin Calinescu interviul realizat in direct de Andreea Esca.

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.