Samsung renunta la autentificarea cu amprenta pentru viitorul model Galaxy S9

Delia Ion
By Delia Ion noiembrie 1, 2017 10:58

Samsung renunta la autentificarea cu amprenta pentru viitorul model Galaxy S9

Noile modele performante de telefoane mobile ale celor mai importante companii in domeniu, Apple si Samsung, introduc ca noutate renuntarea la autentificarea cu amprenta, functie care nu a fost atat de apreciata de utilizatori, pe cat se credea in momentul in care a fost pusa in functiune.

Apple a fost primul jucator care a promovat aceasta functie prin modelul iPhone 5S insa si primul care a renuntat la ea odata cu modelul iPhoneX. Aceeasi politica va fi adoptata si de Samsung, sud-coreenii luand decizia sa elimine autentificarea cu amprenta incepand cu noul model, Samsung Galaxy S9, programat a se lansa in primavara lui 2018.

Samsung a luat aceasta masura dupa ce modelele Galaxy S8 si Note8 au fost criticate pentru plasarea senzorului de amprenta chiar langa camera foto. Desi momentan se vorbeste doar de o renuntare la functia de autentificare cu amprenta doar pentru noul Galaxy S9, cel mai probabil, compania asiatica va renunta definitiv in viitor la aceasta componenta.

Totusi, pana cand se va lua o decizie finala in aceasta privinta, se cunoasc date certe conform carora seria de telefoane Galaxy A2018 va include un senzor de amprenta care va fi pozitionat central, sub camera foto, intr-o pozitie mai buna decat la modelele Galaxy S8 si Note8.

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.