Schimbari majore la ANAF. Ministrul de Finante a anuntat reforma din temelii a sistemului

Cristiana Petrariu Bota
By Cristiana Petrariu Bota decembrie 22, 2019 15:39

Schimbari majore la ANAF. Ministrul de Finante a anuntat reforma din temelii a sistemului

Schimbari majore la Administratia Nationala de Administrare Fiscala (ANAF). Ministrul de Finante, Florin Citu, a anuntat, duminica, reforma din temelii a sistemului ANAF, acesta mentionand ca prin masurile care urmeaza a fi aplicate vor disparea cozile de la ghisee.

Potrivit ministrului de Finante, intregul sistem al ANAF va intra in epoca digitalizarii, iar oamenii vor putea plati taxele prin intermediul dispozitivelor mobile, se arata in postarea de pe Facebook a ministrului de Finante.

”Transformam cozile de la ghiseu in click-uri pe dispozitive mobile”, a scris Florin Citu in postarea sa, in care a prezentat doua imagini cu schimbarile pe care le va aplica ANAF.

Te-ar putea interesa si: ANAF vrea sa reduca numarul de formulare si declaratii fiscale. Simplificarea Declaratiei Unice si reducerea frecventei de depunere la firme se numara printre prioritati

Modernizarea arhivei electronice

La nivelul ANAF se va trece la o modernizare a arhivei electronice, iar apoi se vor interconecta serverele Ministerului de Finante cu cele ale altor institutii.

Mai mult decat atat: intregul sistem ANAF va fi schimbat, iar aplicatiile vor fi adaptate in asa fel incat sa functioneze pe telefoane si tablete.

Puteti vedea mai jos modificarile anuntate de ministrul de Finante.

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.