Sebastian Ghita nu poate fi retinut si nici arestat de DNA, a decis Camera Deputatilor

Bogdan
By Bogdan martie 30, 2016 14:40

Sebastian Ghita nu poate fi retinut si nici arestat de DNA, a decis Camera Deputatilor

Deputatul Sebastian Ghita nu poate fi retinut si nici arestat de DNA. Colegii sai au ales, miercuri, sa-l salveze pe Sebastian Ghita si au respins cererea de incuviintare a retinerii si arestarii preventive formulate de procurorii DNA, care il acuza de dare de mita, santaj, folosire de informatii care nu sunt destinate publicitatii sau cumparare de influenta. 

Cererea de retinere a deputatului Sebastian Ghita a fost respinsa cu 122 voturi “pentru” si 166 impotriva. Era nevoie de 152 de voturi pentru. Si cererea de arestare a fost respinsa cu fost 176 voturi “impotriva” si 107 “pentru”.

Amintim ca plenul Camerei Deputatilor dezbate si voteaza miercuri cererea procurorilor DNA privind incuviintarea retinerii si arestarii preventive a deputatului Sebastian Ghita, cercetat pentru dare de mita, santaj, folosire de informatii care nu sunt destinate publicitatii sau cumparare de influenta. Votul final este secret, cu bile.

“Am doi copii. Am venit in fata dvs pt a imi sustine nevinovatia si pentru a va ruga sa respingeti cererile. Colegii din comisia juridica s-au aratat contrariati dupa dovezile prezentate de mine. Votul de astazi nu va reprezenta blocarea justitiei. Parlamentul Romaniei este supus unui presiuni uriase. Scopul este instaurarea fricii prin hartuirii si folosirea arestarii ca intrument modern de tortura”, a spus Sebastian Ghita colegilor sai deputati.

Citeste si: Iohannis, in pragul demisiei din cauza unui dosar pe numele sotiei sale, Carmen Iohannis! Afirmatia ii apartine lui Sebastian Ghita

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.