Sediul Antena 3 va fi scos la licitatie de ANAF

Cristiana Petrariu Bota
By Cristiana Petrariu Bota februarie 19, 2016 20:31

Sediul Antena 3 va fi scos la licitatie de ANAF

ANAF va scoate la licitatie sediul Antena 3. Potrivit unui anunt facut vineri seara de Autoritatea Nationala de Administratie Financiara (ANAF), se vor incepe demersurile pentru scoaterea la licitatie a bunurilor confiscate. Anuntul a fost facut dupa ce eprezentantii ANAF s-au intalnit cu cei ai Antena TV Group SA, ca va incepe procedurile pentru scoaterea la licitatie a bunurilor confiscate in urma sentintei pronuntate in cadrul procesului ICA – Dan Voiculescu.

“In conformitate cu OG. 14/2007 si in cadrul procedurii de valorificare a imobilelor, ANAF va incepe demersurile pentru scoaterea la licitatie a bunurilor confiscate”, se arata intr-un comunicat al Fiscului.

Vineri, incepand cu ora 12.00, a avut loc la o intalnire a sefului ANAF cu reprezentanti ai trustului Intact. Informatia privind discutiile despre situatia Antenelor au fost furnizata dimineata de surse citate de HotNews, Fiscul confirmand ulterior intalnirea.

“Conducerea ANAF a raspuns solicitarii facute de reprezentantii Antena TV Group SA si a avut o intalnire la sediul institutiei.

In cadrul discutiei, au fost prezentate stadiul procedurii de valorificare a imobilelor potrivit sentintei definitive nr.888 pronuntate de Curtea de Apel Bucuresti in data de 08.08.2014 si continuarea procesului de validare a executarii acesteia”, au precizat cei de la ANAF, citati de hotnews.ro.

Luni, ANAF a notificat luni Antena 3 si Antena 1 sa evacueze sediul din soseaua Bucuresti – Ploiesti in termen de cinci zile lucratoare.

Justitia a dispus in 2014, prin sentinta definitiva in dosarul ICA in care Dan Voiculescu a fost condamnat la zece ani de inchisoare, confiscarea imobilului situat in soseaua Bucuresti – Ploiesti, nr. 25 – 27, adica exact imobilul in care functioneaza Antena 3. De asemenea, Curtea a dispus confiscarea imobilului din Strada Girlei, acolo unde are sediul holdingul Grivco, fondat de Dan Voiculescu si cedat fiicelor sale.

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.