Serialul Dallas a mai pierdut un actor! Ken Kercheval, cel care l-a interpretat pe Cliff Barnes, a murit la varsta de 83 de ani

Cristiana Petrariu Bota
By Cristiana Petrariu Bota aprilie 25, 2019 11:00

Serialul Dallas a mai pierdut un actor! Ken Kercheval, cel care l-a interpretat pe Cliff Barnes, a murit la varsta de 83 de ani

Serialul Dallas a mai pierdut un actor! Ken Kercheval, actorul american cunoscut pentru rolul Cliff Barnes a murit la varsta de 83 de ani.

Din primele informatii reiese ca actorul a murit la resedinta sa, din Clinton, Indiana. Conform Hollywood Reporter, Ken Kercheval a murit de pneumonie, desi actorul se lupta de multi ani cu o forma rara de cancer la plamani.

Ken Kercheval a devenit foarte popular pentru rolul Cliff Barnes in filmul serial Dallas, rol pe care l-a interpretat in perioada 1978-1991. Kercheval si Larry Hagman, care a interpretat rolul J.R. Ewing, au fost singurii actori care au jucat in toate cele 14 sezoane ale serialului difuzat intre anii 1978 si 1991. Cliff Barnes i-a adus doua premii internationale si alte cinci nominalizari.

El era considerat unul dintre principalii rivali ai lui J. R. Ewing, personaj principal interpretat de legendarul Larry Hagman. De altfel, doar cei doi actori au aparut in fiecare dintre cele 12 sezoane filmate initial. 

In 2017, un alt personaj indragit din serial, respectiv actorul american Jared Martin a incetat din viata. Este vorba despre cel care a interpretat in Dallas personajul lui Steven „Dusty” Farlow.

“Dallas” l-a pierdut in 2012 si pe Larry Hagman, cunoscut pentru rolul lui J. R. Ewing in filmul serial Dallas. Hagman a jucat in acest rol din 1978 si pana in 1991.

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.