SEX. Barbatii au prejudecati legate de mirosul si gustul unui vagin insa treptat ajuns sa si le spulbere

Delia Ion
By Delia Ion noiembrie 30, 2015 22:12

SEX. Barbatii au prejudecati legate de mirosul si gustul unui vagin insa treptat ajuns sa si le spulbere

Femeile discuta foarte putin intre ele despre mirosul sau gustul fluidelor vaginale chiar daca sunt prietene de nedespartit. Acesta este cu siguranta unul dintre sibiectele tabuu care pare a fi abordat doar de barbati insa si acestia isi fac curaj abia dupa ce se simt mai “curajosi” dupa doua-trei beri.

Reprezentantele sexului frumos sunt invatate inca din copilarie sa ocoleasca cat pot de mult subiectele legate de trupurile lor si in special legate de partile lor intime care “trebuie ferite” in special de curiozitatea reprezentantilor sexului tare.

Si partea masculina este invatata in perioada copilariei sa evite intrebarile legate de corpul fetelor astfel incat, in timp, se creeaza cateva stereotipuri negative legate de gustul sau mirosul vaginului care persista pana la finalul adolescentei atunci cand tinerii au ocazia sa se convinga singuri ca tot ceea ce stiau despre acest subiect era complet eronat.

CITESTE SI: SEX. Metodele prin care un barbat poate impiedica ejacularea prematura

Desi sexul oral oferit de barbati partenerelor a fost si el mult timp un subiect delicat, realitatea ne demonstreaza ca marea majoritate a cuplurilor experimenteaza suficient de mult la capitolul sex incat barbatii sa nu mai fie nevoiti sa fabuleze despre mirosul si gustul iubitelor.

Barbatii ajung destul de repede sa iubeasca sa-si satisfaca oral partenerele pe de-o parte din dorinta de a-si vedea partenerele atingand culmile placerii trupesti iar pe de alta parte tocmai pentru ca ajung sa fie incitati si excitati de mirosul si gustul partilor intime ale femeilor.

Fiecare femeie are un gust usor diferit, acesta depinzand de multe lucruri, inclusiv de secretiile naturale, lichidul rezultat in urma excitarii, transpiratia, dieta si, cu siguranta, prezenta sau absenta unor infectii bacteriene sau cu candida.

Daca vrei sa experimentezi in ceea ce priveste gustul vaginului, se pare ca exista cateva alimente care au influenta asupra acestuia: usturoiul crud, multivitaminele, sparanghelul, ananasul.

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.