Simona Halep ajunge in turul 3 la Roland Garros, dupa o demonstratie de forta in fata americancei Taylor Townsend

Ioana Badulescu
By Ioana Badulescu mai 31, 2018 18:07

Simona Halep ajunge in turul 3 la Roland Garros, dupa o demonstratie de forta in fata americancei Taylor Townsend

Liderul WTA ajunge in turul 3 la Roland Garros, dupa o demonstratie de forta in fata americancei Taylor Townsend. Halep s-a impus in doua seturi, scor 6-3, 6-1, la capatul unui meci pe care l-a controlat aproape in totalitate. Partida din turul trei al turneului de la Roland Garros va avea loc sambata, la o ora care nu a fost stabilita deocamdata de organizatori.

Simona Halep a învățat din experiența primului meci, când a pierdut primele 5 game-uri, iar in meciul de joi, Simona a intrat mult mai concentrată pe teren și s-a distanțat rapid la 4-0, noteaza GSP.

Lovitura de backhand a funcționat la cei mai înalți parametri, forțând-o pe Townsend să comită o mulțime de erori. Primul set s-a încheiat după doar 37 de minute, scor 6-3.

Actul secund a început cu un iureș al liderului mondial. Simona a început și mai agresiv, a făcut o mulțime de puncte cu lovitura de forehand în cross și s-a calificat în turul 3, unde o așteaptă Andrea Petkovic.

Simona Halep și Andrea Petkovic s-au întâlnit de 7 ori în carieră, românca impunându-se în 6 rânduri. Singura înfrângere a venit pe zgură, în finala de la Nurenberg din 2014, scor 3-6, 3-6.

Cele două s-au mai întâlnit la Roland Garros, tot în 2014, în semifinale. Simona a învins în două seturi, 6-2, 7-6, calificându-se în finală, unde a pierdut în fața Mariei Sharapova. Cea mai bună poziție ocupată de Petkovic în carieră a fost 9, în luna octombrie 2011.

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.