SIMULARE EVALUARE NATIONALA 2015. Clasa a 8-a sustine SIMULAREA la EVALUAREA NATIONALA intre 23 si 25 FEBRUARIE 2015

Cristiana Petrariu Bota
By Cristiana Petrariu Bota ianuarie 28, 2015 15:39

SIMULARE EVALUARE NATIONALA 2015. Clasa a 8-a sustine SIMULAREA la EVALUAREA NATIONALA intre 23 si 25 FEBRUARIE 2015

SIMULARE EVALUARE NATIONALA 23-25 FEBRUARIE 2015. Emotii pentru elevii de clasa a 8-a la inceput de an. Sesiunea 2015 a examenului de SIMULARE LA EVALUAREA NATIONALA se va desfasura in perioada 23-25 februarie 2015. Testarile din preambulul EVALUARII NATIONALE 2015 vor avea loc la disciplinele LIMBA SI LITERATURA ROMANA, LIMBA MATERNA si MATEMATICA. SIMULAREA examenului de EVALUARE NATIONALA ii pregateste pe elevi pentru marele test care va incepe in data de 22 iunie 2015. Examenul propriu-zis de EVALUARE NATIONALA va avea loc in perioada 22-30 iunie 2015.

SIMULARE EVALUARE NATIONALA 23-25 FEBRUARIE 2015. Ministerul Educatiei informeaza ca rezultatele SIMULARII examenului de EVALUARE NATIONALA vor fi analizate in cadrul scolii prin discutii individuale cu elevii, dezbateri la nivelul clasei, sedinte cu parintii, dar si la nivelul consiliului profesoral, potrivit Ministerului. Astfel, se va incerca optimizarea rezultatelor elevilor in vederea sustinerii examenului de la sfarsitul clasei a VIII-a.

SIMULARE EVALUARE NATIONALA 23-25 FEBRUARIE 2015. Potrivit calendarului stabilit de Ministerul Educatiei si Cercetarii stiintifice, simularea la EVALUAREA NATIONALA pentru elevii clasei a VIII-a din anul scolar 2014-2015 va avea loc in 23 februarie la Limba si literatura romana, in 24 februarie la Matematica si in 25 februarie la Limba si literatura materna, in 6 martie urmand sa fie afisate rezultatele.

HOTWEEK.RO ITI RECOMANDA SI: EVALUARE NATIONALA 2015 – CALENDAR EVALUARE 2015. Noi programe la Limba Romana si Matematica

Examenul de Evaluare Nationala 2015 pentru clasa a VIII-a incepe in 22 iunie, cu proba scrisa de Limba si Literatura Romana, urmata de cea din 23 iunie, la Limba si literatura materna si in 24 iunie la Matematica. Rezultatele vor fi afisate pe 26 iunie, respectiv pe 30 iunie, cele finale, dupa rezolvarea contestatiilor.

SIMULARE EVALUARE NATIONALA 23-25 FEBRUARIE 2015. Din programa valabila pentru examenul de Evaluare Nationala, pentru simulare sunt exceptate urmatoarele continuturi:

Limba si literatura romana:
– procedee de expresivitate artistica in textele studiate (figuri de stil: alegoria)
– complementul direct si propozitia subordonata completiva directa; complementul indirect si propozitia subordonata completiva indirecta; complementele circumstantiale si propozitiile subordonate circumstantiale corespunzatoare (de loc, de timp, de mod, de cauza, de scop)

Matematica:
– din capitolul Calcul algebric – Rapoarte de numere reale reprezentate prin litere. Simplificare. Operatii cu rapoarte (adunare, scadere, inmultire, impartire, ridicare la putere cu exponent numar intreg)
– capitolul Functii;
– din capitolul Ecuatii, inecuatii si sisteme de ecuatii: – rezolvarea in RxR a sistemelor de ecuatii
– probleme cu caracter aplicativ care se rezolva cu ajutorul sistemelor de ecuatii
din capitolul Punctul, dreapta, planul, semiplanul, semidreapta, segmentul de dreapta, unghiul – calculul unor distante in interiorul corpurilor studiate
– din capitolul Corpuri geometrice. Paralelipipedul dreptunghic, cubul; prisma dreapta cu baza triunghi echilateral, patrat sau dreptunghi; piramida triunghiulara regulata, tetraedrul regulat, piramida patrulatera regulata: – desfasurari si – aria laterala, aria totala, volumul.

HotWeek.ro iti recomanda si: BACALAUREAT 2015, EVALUARE NATIONALA 2015: PROGRAMA SCOLARA 2015. CALENDAR BACALAUREAT – EVALUARE NATIONALA 2015

SIMULARE EVALUARE NATIONALA 23-25 FEBRUARIE 2015. Conditii organizarea si desfasurarea examenului de Evaluare nationale pentru absolventii clasei a VIII-a in anul scolar 2014-2015:

– se interzice candidatilor la Evaluarea Nationala sa introduca in salile de examen ghiozdane, rucsacuri, sacoșe, poșete și altele asemenea, candidatii avand obligatia de a lasa obiectele mentionate in sala de depozitare a obiectelor personale stabilita de comisia din unitatea de invatamant in acest scop.
– candidatii care refuza depozitarea obiectelor mentionate in sala stabilita de comisie in acest scop nu vor fi primiti in examen.
– se interzice candidatilor la Evaluarea Nationala sa aiba, in salile de examen, asupra lor, in obiectele de imbracaminte sau incaltaminte, in penare și altele asemenea sau in bancile in care sunt așezati in salile de examen, orice fel de lucrari: manuale, carti, dictionare, culegeri, formulare, memoratoare, notite, insemnari, rezumate, ciorne sau lucrari ale altor candidati etc., care ar putea fi utilizate pentru rezolvarea subiectelor.
– se interzice candidatilor sa aiba, in salile de examen, asupra lor, in obiectele de imbracaminte sau incaltaminte, in penare și altele asemenea, sau in bancile in care sunt așezati in salile de examen, telefoane mobile, caști audio, precum și orice mijloc electronic de calcul sau de comunicare/care permite conectarea la internet/la retele de socializare, care ar putea fi utilizate pentru rezolvarea subiectelor, pentru efectuarea calculelor, pentru comunicare intre candidati sau cu exteriorul.
– se interzice candidatilor sa comunice intre ei sau cu exteriorul, sa copieze, sa transmita materiale care permit copiatul sau sa schimbe intre ei foi din lucrare, ciorne, notite sau alte materiale care ar putea fi utilizate pentru rezolvarea subiectelor, pentru comunicare intre candidati sau cu exteriorul.
– incalcarea regulilor mentionate va fi considerata frauda/tentativa de frauda, iar candidatii respectivi vor fi eliminati de la proba respectiva, indiferent daca materialele/obiectele interzise au fost folosite sau nu, indiferent daca au fost introduse de aceștia sau de alti candidati, de cadre didactice din comisie sau de alte persoane și indiferent daca ei au primit sau au transmis materialele interzise.
– candidatii eliminati de la o proba pentru frauda sau tentativa de frauda vor primi nota 1 (unu) pe lucrarea scrisa respectiva.
– inainte de inceperea probelor, asistentii prezinta candidatilor prevederile metodologice legate de organizarea și desfașurarea corecta a Evaluarii Nationale și prevederile mentionate și le solicita sa predea toate eventualele materiale și obiecte care, potrivit reglementarilor in vigoare, sunt interzise in sala de examen.

CALENDARUL examenului de EVALUARE NATIONALA 2015:
13 iunie 2015 – incheierea cursurilor pentru clasa a VIII-a
15-17 iunie 2015 – inscrierea la Evaluarea Nationala
22 iunie 2015 – Limba si literatura romana – proba scrisa
23 iunie 2015 – Limba si literatura materna – proba scrisa
24 iunie 2015 – Matematica – proba scrisa
26 iunie 2015 – Afisarea rezultatelor (pana la ora 16.00)
26 iunie 2015 – Depunerea contestatiilor (intre orele 16.00 – 20.00)
27 – 29 iunie 2015 – Rezolvarea contestatiilor
30 iunie 2015 – Afisarea rezultatelor finale dupa contestatii.

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.