SONDAJ ALEGERI 2016. Cine va castiga Primaria Capitalei, candidatul PSD sau al PNL?

Cristiana Petrariu Bota
By Cristiana Petrariu Bota februarie 28, 2016 19:16

SONDAJ ALEGERI 2016. Cine va castiga Primaria Capitalei, candidatul PSD sau al PNL?

Un sondaj intern realizat de PSD arata Gabriela Firea are cele mai mari sanse sa castige Primaria Capitalei. Anuntul a fost facut de presedintele executiv al PSD, Valeriu Zgonea, care a explicat, duminica, intr-o conferinta de presa la Alba Iulia, ca asta indica cercetarile facute de partid. Cel mai probabil, sondajul PSD a fost realizat inainte ca PNL sa-si schimbe candidatul la Primaria Generala in persoana lui Ludovic Orban.

Deocamdata, Gabriela Firea nu este candidatul oficial al PSD la Primaria Generala, insa cel mai probabil va fi validata in perioada imediat urmatoare, in conditiile in care se afla pe primul loc in cercetarile interne. Astfel, candidatura Gabrielei Firea pentru functia de primar general in Bucuresti va fi validata de catre conducerea centrala a PSD, a adaugat Zgonea.

“Doamna Firea este in masuratorile noastre cu prima sansa. Ca sa poata fi candidat final, conform legii partidelor politice, trebuie ca structura de partid nationala sa o valideze. Pentru noi, Bucurestiul este foarte important, pentru ca avem o sansa sa castigam dupa foarte multi ani cu un candidat PSD.

SONDAJ ISSPOL. Cu cine vor vota romanii la alegerile din 2016

Avem o sansa sa castigam Primaria municipiului cu un candidat PSD, nu un candidat independent sustinut de noi. Aceasta este preocuparea presedintelui partidului si a BPN, sa gasim cea mai buna formula”, a declarat Zgonea.

In opinia lui Valeriu Zgonea, “un primar de mare municipiu are nevoie de sase primari de sectoare care sa castige”.

“Sunt intr-o echipa. Un primar de mare municipiu fara primari competenti care sa castige sectoarele are o problema. Si atunci eu va spun ca cine anunta ca va candida singur si-l vedeti ca se prezinta pe la televizor fara sa spuna cei sase magnifici din spatele sau are o problema. Pentru ca, daca nu ai sase oameni care sa traga in sase sectoare la fel de puternic ca si tine, ai foarte putine sanse ca sa castigi”, a detaliat acesta, adaugand ca PSD are sanse sa castige multe dintre sectoarele Capitalei.

HotWeek.ro este un site exclusivist, care militeaza pentru promovarea valorilor. Daca te-ai saturat de titluri senzationale, te asteptam sa revii pe hotweek.ro! Ne poti urmari si pe FacebookTwitter sau Google Plus. Daca vrei sa ne scrii, foloseste adresa hotweek.ro@gmail.com.

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.