Sorin Oprescu va fi decorat de Ambasada Frantei

Corina Alexandru
By Corina Alexandru martie 10, 2015 20:15

Sorin Oprescu va fi decorat de Ambasada Frantei

Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, va primi distinctia de Cavaler al ordinului Legiunii de onoare de la statul francez. Oprescu va primi distinctia joi, in cadrul unei ceremonii care va incepe la ora 18.00 si care va fi gazduita de resedinta ambasadorului Frantei.

“Aceasta decoratie pune in valoare cariera de medic specialist a domnului Oprescu, de formatie chirurg, fost director al Spitalelor Universitar si Elias din Bucuresti, precum si cariera politica pusa în serviciul Capitalei, in calitate de primar general, functie pe care o ocupa din 2008″, se mentioneaza in comunicatul Ambasadei Frantei la Bucuresti”.

Insemnele de Cavaler al Ordinului Legiunii de Onoare ii vor fi oferite primarului general al capitalei de Jean-Marc Todeschini, secretar de stat francez (cu rang de ministru delegat), in prezenta ambasadorului Frantei,  Francois Saint-Paul.

Sorin Oprescu i se alatura astfel lui Calin Popescu Tariceanu, presedintele Senatului, care a primit aceeasi distinctie de Cavaler al Ordinului Legiunii de Onoare de la statul francez, in cadrul unei ceremonii care a avut loc la sediul Ambasadei Frantei în Bucuresti.

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.