Subiecte Bac 2019 si Evaluare Nationala 2019 – Ministerul Educatiei introduce intrebari deschise si tip grila

Ioana Badulescu
By Ioana Badulescu noiembrie 1, 2018 08:47

Subiecte Bac 2019 si Evaluare Nationala 2019 – Ministerul Educatiei introduce intrebari deschise si tip grila

BAC 2019 – EVALUARE NATIONALA 21019. Ministerul Educatiei a modificat structura subiectelor la examenele nationale si a introdus testele grila in subiectele de Bacalaureat 2019 si Evaluare Nationala 2019. Modificarile efectuate de Ministerul Educatiei are loc fara nicio dezbatere publica.

Ministerul Educatiei a modificat structura subiectelor de examen, astfel incat toate subiectele de la BAC si Evaluare vor avea 40% itemi obiectivi, adica intrebari deschise si tip grila.

Noutatea o reprezinta introducerea acestor itemi si la subiectele de examen de la Limba romana, Matematica si Istorie, a declarat pentru Edupedu.ro presedintele Centrului National de Evaluare si Examinare (CNEE), Marian Suta.

“Se merge pe abordare unitara la toate disciplinele de examen. La unele discipline erau deja itemi obiectivi, la socio-umane, la geografie. Nu erau astfel de subiecte la Romana, la Matematica si la Istorie”, a precizat oficialul.

Iti recomandam si: Subiectele de tip grila introduse la examenele de Bacalaureat si Evaluare Nationala din 2019 sunt de un populism excesiv. Nota 5 se ia pe nimic, sustine coordonatorul olimpicilor la Matematica

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.